Bezdrátová termostatická hlavice

Netatmo Radiator Valves je bezdrátová termostatická hlavice , pomocí které ušetříte až energie. Teplotu na jednotlivých hlavicích můžete nastavit ručně přímo na termostatu, nebo dálkově pomocí apl. Hlavice je snadno ovladatelná s velkým podsvíceným displejem. Je kompatibilní s většinou běžných ventilů Danfoss, Comap a Herz.


Bezdrátová termostatická hlavice

Radiátorové termostatické hlavice řady Spirit jsou vybaveny displejem s barevným LED osvětlením a mimořádně velkým ukazatelem teploty. Ovládání probíhá intuitivně. Vyniká jedinečným ergonomickým designem.


Honeywell bezdrátová termostatická hlavice HR92EE. Díky modernímu provedení nepůsobí nijak rušivě a dokonale splyne s prostředím. CC-RT-BLE-EQ bluetooth Inteligentní Bluetooth termostat eqiva se jednoduše nainstaluje místo vašeho současného termostatu. Díky snadné instalaci a intuitivní obsluze prostřednictvím aplikace pro smartphony vám pomůže cíleně regulovat pokojovou teplotu v domácnosti a ušetřit tak až nákladů na energii. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.


Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Chcete-li vložit příspěvek, přihlaste se. To znamená, že můžete nastavit všechny hlavice Living connect najednou, a vytápění může být tak regulováno místnost po místnosti. Tento typ regulace vám přinese kontrolu nad vytápěním vaší domácnosti.


Living Home connect komunikuje bezdrátově s řídící jednotkou Danfoss Link Home. Moderní ergonomický design. Vzdálené ovládání přes EvoHome nebo chytrý telefon.


Její použití přináší komfort a úspory energií na. Minimalistický design – vhodný k umístění kamkoli. Jednoduché resetovací tlačítko. Nastavte si požadovanou teplotu pro určité časové úseky. Na každý den lze nastavit až spínacích časů.


Bezdrátová programovatelná termostatická hlavice eQ-MAX! Tato snadno ovladatelná hlavice totiž umožňuje nastavit požadovanou teplotu pro každý pokoj dle vašich předs. Vyberte menu Pro profesionály a potom položku Technická literatura. Elektronická bezdrátová programovatelná termostatická hlavice s adaptéry na RA-N a M30x5. Rozsah nastavení 4-28˚C.


Bezdrátová termostatická hlavice

Nová generace programovatelné hlavice RA-PLUS. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Cube bezdrátová centrála umožňuje. Pohodlné řízení teploty pomocí bezdrátové termostatické hlavice. Sada bezdrátové termostatické hlavice ecozy CU1TST-EU - °C xqzt71oE.


Bezdrátová termostatická hlavice

HRje elektronická termostatická hlavice s moderním designem. Vzhledem k bezdrátové komunikaci po frekvenci 8MHz lze hlavici snadno integrovat v.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod