Solární sprcha de luxe

Solární sprcha , jak už název napovídá, není jen tak obyčejná zahradní sprcha. A je tudíž vyhledávaná i zahrádkáři, kteří nemají bazén a kterým slouží nejen jako venkovní sprcha k osvěžení a omytí, ale i jako bezplatný a ekologický zdroj teplé vody. Solární zahradní sprcha je vhodným doplňkem bazénů, zahrad a rodinných domků. Hliníková solární sprcha De Luxe má moderní až luxusní design.


Solární sprcha de luxe

Navíc má v sobě ve spodní části tělesa zabudovaný ventil pro opláchnutí chodidel. Nabízíme Vám nové modely běžně prodávané v západní Evropě i zámoří. Ne starý výběhový typ Standard. Profi závěsná solární sprcha z odolnějšího materiálu s rozepínatelným upevňovacím popruhem a teploměrem pro měření teploty.


Její l velikost je ideální pro camping, offroad a jiné outdoorové aktivit. Předejdete tím znečišťování vody v bazénu a snížíte spotřebu bazénové chemie. Pomocí solární sprchy získáte příjemně teplou vodu ekologicky a bez vynaložení finančních prostředků. Pákovou baterií můžete volit teplotu vody,.


Navíc teplotu vody si můžete sami regulovat. Je třeba si léto užít plnými doušky a solární sprcha na zahradu, je to pravé osvěžení do horkých letních dnů. Zajistí ohřev vody přiváděné ze zahradní hadice a tím perfektní pocit pohodlí při sprchování teplou nebo vlažnou vodou. Zahradní sprcha UNO s nebývalým objemem l pro venkovní použití.


Ohřev vody zajišťuje sluneční záření a tělo sprchy, které funguje jako solární kolektor. Pro sprchování musí být zahradní. Voda v solární sprše se ohřívá slunečním svitem. V zásvislosti na slunečním svitu se může voda ohřát až na 50°C.


Solární sprcha de luxe

Na zadní straně sprchy je teploměr pro měření teploty vody. Na vrchní části sprchy je zesílení a nylonový popruh s držákem, za který můžete sprchu zavěsit. Je to vak z černého PVC, který se ohřívá slunečním zářením. Voda tak může být během několika desítek minut teplá.


V nabídce pro vás máme solární sprchu v provedení 10L, 20L a Litrů. Teplotu vody si určíte sami díky pákovému. Voda je ohřívána slunečním zářením v akumulačním zásobníku (těle sprchy). Ideální sprcha k Vašemu bazénu, na Vaši zahradu nebo ke karavanu do kempu. Bez nutnosti stavebních.


Tento model je již nahrazen solární sprchou S. Slunce ohřívá základový kužel sprchy na teplotu cca 60°C a uživatel si tuto teplou vodu směšuje s vodou studenou na příjemných cca 30°C. Velice vhodné k bazénu, na zahradu, na chatu nebo ke karavanu. Ekupectví jako první přineslo na český trh nové modely sprch Sunny De Luxe a Sunny Premium. Zostaňte v bezpečí a zdraví.


Dôkladne si umývajte ruky, vyhýbajte sa kontaktu s ľuďmi a pozrite si zdroje informácií, ktoré vám pomôžu prispôsobiť sa aktuálnej situácii. Druhý kohoutek pouze k oplachu nohou. Masivní 32litrová hliníková nádrž a velká samoodvápňovací sprchová hlavice zaručují příjemné. Je nová, nepoužitá, byl to nevhodný dárek, bohužel bez záručního listu. Hliníkový model De Luxe je navíc vybaven praktickým ventilem na omývání nohou.


Jednoduchý, elegantní vzhled solární sprchy DeLuxe Alu ji umožní velmi dobře začlenit.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze