Akátové brikety

Jsme na naše brikety hrdí a abyste i Vy věděli, že máme opravdu na co, nechali jsme je otestovat v nezávislé zkušebně TÜV NORD Czech, s. Lisované brikety RUF, někdy také nazývané pilinové brikety , lze právem považovat za palivo budoucnosti, jelikož biomasy (resp. dřeva) vyroste víc, než se spotřebuje. Kvalitní české brikety z tvrdého akátového dřeva. Jsme největší zpracovatel akátového dřeva v ČR a jelikož se snažíme tímto drahocenným materiálem neplýtvat, rozhodli jsme se zpracovat odřezky a jiné zbytky akátu formou briket.


Akátové brikety kvádrového tvaru, vyrobeny pouze z tvrdého akátového dřeva.

Dosahují až o vyšší výhřevnosti než klasické brikety , déle hoří a při jejich výrobě nejsou použita žádná umělá ani jiná pojiva, takže jsou zcela ekologické. Zabýváme se prodejem dřevěných briket a pelet. Jedná se o brikety z tvrdého dřeva (dub, buk,habr), které jsou slisovány pod vysokým tlakem.


Výsledkem jsou dřevěné brikety velmi zajímavých parametrů, jak v délce hoření, tak výhřevností. Vhodná pro všechny typy kotlů, kamen a spaloven tuhých paliv. Balík je o hmotnosti kg.


Z čistého tvrdého dřev.

Pro převoz palet u zákazníka používáme paletový vozík. Palety převezeme po zpevněné ploše na krátkou vzdálenost, ale vzhledem k vysoké hmotnosti palet (až 8kg) jsou zde určitá omezení. Dřevo je optimálně vysušené a vhodné pro okamžité topení. Akát má velmi tvrdé dřevo s vynikající výhřevností, nejvyšší mezi u nás běžně používanými dřevinami.


Buď ve tvaru brikety a nebo ve tvaru válce s dírou uprostřed. Ta zvětšuje její povrch, umožňuje lepší přívod kyslíku a tím i dokonalejší hoření. Povrch brikety je díky lisování za tepla zataven a tím je odolnější proti vzdušné vlhkosti.


Dřevěné brikety jsou v obchodech baleny ve fólii po kg. Independent research shows Symprove outperforms other leading probiotics. And further research showed that once in the gut, Symprove. Topte chytře, levně čistě a ekologicky.


Naše brikety jsou vyráběny bez pojidel pouze čistá dřevní hmota. Hodí se pro celodenní vytápění i roztápění. Lze je použít v kotlích na dřevo nebo uhlí, kachlových nebo krbových. Brikety z tvrdého akátového dřeva.


Nabízejí bezkonkurenčně.

Společnost Wood Cité, s. Prodám kvalitní dřevěné brikety vyrobené ze směsi borovice a dubu. Balení 10Kg na paletě 960kg 96ks. V porovnání s světlými briket.


Udící brikety jsou základním palivem pro domácí elektrické udírny Bradley. Při uzení to funguje tak, že se brikety naládují do komínu od generátoru a pak postupně v intervalu po dvaceti. Doprava na základě domluvy. Prodám větší množství energetických pelet volně ložené.


RUF,Nestro, válce, akátové palivové dřevo na paletě 4kg balení po kg, nabízíme i služby těžaře pro okolí Vrchlabí,Jilemnice. Dodáváme kvalitní dřevěné brikety vyrobené z pilin z odkorněného tvrdého dřeva bez nečistot kůry a ostatních nečistot. Vyznačují se velmi malým zbytkem popela po jejich spálení - a nízkým obsahem vody -. Palivo ( brikety , odřezky, štípané dřevo ) Řezivo ( evropské, tropické, pro řezbáře ) Záhony a květináče.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod