Planika krby

Planika krby

Planika neustále klade důraz na vývoj nových technologií. Naše produkty splňují nejvyšší požadavky na bezpečnost a kvalit. PLANIKA krby ponúkajú neobmedzené možnosti usporiadania spolu s jednoduchosťou použitia. Krbové vložky môžu byť vyrobené na mieru podľa konkrétneho projektu.


Planika krby

We are always ready to turn your vision of the bio ethanol fireplace into the reality. Our Vent-free Smart Fireplaces, based on Eco-friendly and Safe technology, ale fully Automatic, Easy to Install and Comfortable to use. Choose the intelligent fireplace by Planika. Bio krby PLANIKA kromě designu vynikají kvalitním provedemím, i proto se ve světě stávají žádaným bytovým doplňkem, svědčí o tom časté použití v architektonických návrzích či články v lifestylových magazínech. Vdechněte interiéru život, vychutnávejte magický pohled do tančících plamenů ve svém bio krbu.


V průběhu let společnost PLANIKA získala rozsáhlé zkušenosti v oblasti moderních řešení ohně a dnes vyrábí nejmodernější krby na světě. Nabízíme dva přístupy k dosažení stejného přírodního ohně. Ať už si vyberete plynové nebo bioetanolové krby, s oběma jsme připraveni naplnit Vaše představy a přání. Každé z našich řešení je založeno na. Vestavný bio krb Planika Standard je určen pro klasické krby.


Planika krby

Lze jej zabudovat do stávajícího krbu nebo do nově vytvořeného prostoru. Představujeme vám zajímavý stolní krb Planika Simple Commerce z nerezové oceli se skleněným krytem hořáků. Můžete si jej postavit na stůl nebo komodu či na podlahu v interiéru, ale také může být umístěn na terase nebo zahradě.


Krby na drevo, plyn aj bioalkohol, pece, sporáky, piecky, kachle, grily či záhradné kozuby. Stavba na mieru podľa Vášho želania. Návrh, 3D vizualizácia, bezplatné odborné poradenstvo, realizácia na kľúč. Navrhneme a zrealizujeme taktiež Vaše hlavné, centrálne kúrenie na plyn, tepelné čerpadlo alebo kotol. Planika bioetanolové krby jsou nejuniverzálnější produkty na trhu, vhodné pro moderní i tradiční, komerční i soukromé interiéry.


Některé z nich jsou navrženy takovým způsobem, že je možné je používat venku, například na zahradní terasu jako dekorace. Planika krby spalují speciální etanol na bázi paliva zvaný. To achieve the cleanest combustion process, we patented BEV technology thanks to which there is no direct contact between the liquid fuel and the flame. It started with a simple bonfire in the heart of the Australian continent, under the red Ayers Rock. Two hikers, Jarosław Dąbrowski, a qualified engineer from Europe, and Alfred Weilandt, a businessman from Australia, were sitting by the fire, long into the night, listening to Aboriginal tales.


Biokrby Planika - inteligentný oheň, Stara Lubovna. Celá naša firma Storms s. Slovensku smeruje všetko úsilie k snahe ponúkať Vám tie najlepšie. Fire Design, a new category of design started by Planika takes. Planika Fires are inventive, technologically advanced fireplaces for contemporary lifestyles.


Planika krby

Jednoduchý video návod na to jak si sestavit a jednoduše používat krby bez komínu Planika fires. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Také nabízí možnost návrhu jedinečného řešení včetně jeho realizace.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod