Petry kamna bazar

Dům a zahrada - Kamna petry bazar. Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kamna petry. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Ostatní - Petry kamna bazar. Popis: Kamna minimálně používáná, velmi dobrý stav.


K vyzvednutí ve Vřesovicích, okres Hodonín. Kamna Petry jsou nevyužité, plně funkční. V případě zájmu volejte na tel. Jsou vhodná pro vytápění prostor do 120m3.


Petry kamna bazar

Stáložárnost až hodiny. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Prohlédněte si aktuální inzeráty kamna petry. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží?


Inzerce na bazaru je zdarma. Rozsah výkonů: - kW. Stroje - Kamna petry bazar. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Pokud máte zájem zavolejte. Jediné co chybí je klapka v komíně.


Byl měněn šamot a jsou znovu natřené. Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat. Jméno: Heslo: Hledejte inzerát Cena od do Kč Hlavní stránka Dům, zahrada Kotle, Kamna , Bojlery daruji kamna petry - Všechny lokality. Projděte si inzeráty kamna petry na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Prodám zachovalá kamna Petry. Bazar krbů nabízí kvalitní použitá kamna. Dejte si inzerát na použitá kamna i vy.


Naleznete zde použitá krbová kamna , zánovní kamna a také krby bazar. Petry spojené s určitou nostalgií, ale určitě mají své výhody díky nízké ceně a varné plotýnce, na které můžete uvařit vodu na kávu nebo čaj. Podat inzerát bez registrace.


Bazar pro dům a zahradu Kotle, Kamna , Bojlery kamna kachlova , petry a pili.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze