Elektrický omračovač

Elektrický omračovač

Predám elektrický (jatočný) omračovač (porázač) ošípaných(prasiat) na zabíjačku. Je to náhrada za jatočný prístroj(pukál). Pošlem na dobierku po celom Slovensku a tiež aj do Českej republiky! Výhodou je malý šikovný ľahký trafák a ešte ľahšia pichacia vidlica (rukoväť). Kvalitný 5m silikónový kábel.


Tak kvalitný výrobok že, si to kupuje aj veľa profesionálov. Jatočný prístroj na zabíjačku, náhrada za Pukalo. Dá sa prepnút na 80v a. Možnosť prepínania medzi dvomi úrovňami napätia (úroveň do 1kg a úroveň do 5kg).


Predám profesionálny elektrický omračovač na ošípané. Výrobca myslel aj nato že, keď sa poráža menšie prasa aby nedostalo zbytočne veľa napätia. Keď menšie prasa dostane väčšie napätie, dochádza k vyššej.


Jateční přístroje, jateční pistole na králíky, zabíječe králíků, omračovací přístroje na drůbež, králíky a ryby. Predám lepiace tyčinky do tavnej pištole, 50ks. Rozmery lepiacich tyčiniek 11x190mm.


Portaro - Webový katalog knihovny. Kontaktné údaje sú dostupné len na pôvodnom inzertnom portáli. Pre ich zobrazenie, prosím kliknite na odkaz Zobraziť pôvodný inzerát vyššie. S tímto druhem prasobijky mám bohaté zkušenosti. Jak osobní, tak od kamarádů.


Prase je pouze ochromené, jakmile by došlo k předčasnému vypnutí, nebo přerušení šňůry, je okamžitě vzhůru a strašně nasrané. Některá jatka používají k omračování prasat i oxid uhličitý. Elektrický omračovač na ošipané - zabijačka. Krmníky Predám krmníky vo váhe od 2do 260kg cena za kg 2. Zvieratá Prasatá Bazoš. Neschopnost, kniha s podtitulem Zlo je nové dobro (v anglickém originále Incompetence: Bad is the new Good) je dílo britského spisovatele a televizního producenta Roba Granta, známého především díky spolupráci s Dougem Naylorem na seriálu Červený trpaslík.


SEN, LENA, Grassl, Hans. Inzeráty v Komárno, Slovenská republika. Môžme dávať zajacom sušenú lucerku? Nemecka doga v byte (replies) Otrava macky pripravkom pre psy (replies) Mám zvieratko osmág degu a neviem ako často ho mám kŕmiť.


Koľko mám krmit moju bettu? Kolko vajicok podlozit pod hodvabnicku? Je to elektrický omračovač - má to na sebeobranu. Vstoupím do jeskyně svižně a to je chyba.


Vyplašil jsem na stěnách spoustu netopýrů. Je to velice milé překvapení, se kterým jsem nepočítal. Z pochopitelných důvodů jejich ochrany to není v žádném průvodci uvedeno. A tak se začínám pohybovat zvolna a netopýry fotografuji.


Tip môžete napísať stručne ale môže ísť aj o dlhší článok.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod