Kamnářství

Kamnářství Lžičař je firma s více než sedmdesátiletou tradicí. Nechte si postavit tradiční kachlová kamna, pec, krb či sporák od opravdových odborníků v oboru kamnářství. Po celou dobu spolupráce jsme s panem Dianem i jeho paní velmi spokojení, stavba proběhla bez sebemenších problémů s výborným výsledkem. Obě topidla jsou umístěna ve výrobně.


Kamnářství

Ať máte již jasnou představu o svém projektu nebo se chcete nechat pouze inspirovat či snad požadujete kompletní řešení vytápění, naše firma je Vám k dispozici poradit, navrhnout, realizovat Vaše představy. Středočeský kraj, okres Benešov. Kamna a krby v širokém spektru materiálů a tvarů. Služby v oblasti rekonstrukce kamen, čištění kamen, oprav a přestaveb. Jako majitel jedné ze zde vystavených realizací mohu podat jen ty nejlepší reference.


Kamna jsou tou nejlepší hračkou, co doma máme :-) Fičí úplně suprově už druhou sezónu. Ano, tak by se daly charakterizovat výsledky naší práce po stavbě krbů, kachlových kamen, sporáků nebo pecí na pizzu. Vážení přátelé, kolegové kamnáři, odběratelé a zákazníci, naše firma se soustřeďuje na dodávání těch nejkvalitnějších výrobků a materiálů v kamnářském oboru. Zabýváme se především stavbou kachlových sporáků a pecí (chlebových i hrnčířských). KAMNÁŘSTVÍ : Nabízíme zakázkovou stavbu krbů, kachlových kamen a sporáků od návrhu až po realizaci.


Kamnářství

Kachlové sporáky a pece. Sporák je topidlo zkonstruované za účelem tepelné úpravy potravin (topení je až jeho druhotnou funkcí) opatřené plotnou a troubou na pečení, popřípadě ještě měděncem nebo kamnovcem na ohřev vody. Náš pracovní tým je pravidelně proškolován a informován o nových trendech v této oblasti. Ke své práci potřebujeme kvalitní materiál a proto spolupracujeme také s předními Evropskými dodavateli stavebního materiálu, který zaručí dokonalý výsledek.


KL kamnářství – jsme odborníci na stavbu krbů S našimi krbovými kamny pocítíte teplo domova. Poradíme, jaké zvolit nejlepší vytápění domu a postavíme vám tradiční kachlová kamna nebo moderní akumulační krby či teplovodní krby přesně podle vašich představ. Postavíme kachlová kamna podle vašeho obrázku nebo vám vytvoříme projekt. Stavíme krby klasickým způsobem nebo instalujeme krbové vložky. Vítejte na stránkách kamnářství Stanislav Strnad.


Kamnářství

Jsme malá kamnářská firma, která se zabývá stavbou kachlových kamen, krbů a sporáků. Při stavbě používáme pouze kvalitní výrobky a materiály a to především od předních českých výrobců. Navrhujeme a stavíme funkční kachlová kamna - České Budějovice - Třeboň, krby, kachlové sporáky, krby s teplovodním výměníkem, pece na pizzu, zahradní krby. Rodinná firma již po tři generace.


Zabýváme se stavbou krbů, kachlových a historických kamen, sporáků a pecí od návrhu až po realizaci. Výroba sporákového kování a přenosných stolových sporáků. Stavíme vysoce profesionálně a kvalitně kamna, sporáky, pece, pizzerie i krby. Díky našemu odbornému vzdělání, nadšení pro věc i dlouholetému know-how nabízíme řešení na míru, které bude fungovat za každých podmínek. Krby, kamna podle vašeho prání.


Stavby a vše kolem krbu a kamen. Vše kolem vytápení a topení. Navrhneme a postavíme Vám na klíč kachlová kamna, kuchyňské kachlové sporáky, kachlové, zděné sálavé a teplovzdušné krby i krby otevřené. Dálé provádíme rekonstrukce starších kamen a krbů, a také projekci, dimenzování, návrhy a poradenskou činnost. Naše firma je členem cechu kamnářů ČR.


Stavíme individuálně navrhovaná kachlová kamna s vysokou účinností spalování v bezroštových a bio topeništích. Moderní i tradiční design provedení, včetně kamen hisorických. Sháníte kamnářství z okresu Svitavy?


Kamnáři z fa Miško vám opraví či postaví nová kamna, krb nebo kachlový sporák. Prodáváme a montujeme krbová kamna.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod