Thorma kamna

Thorma kamna

Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní. Konstrukce kamen je zaměřena na funkčnost a spolehlivost. Při výrobě používáme kvalitní slovenskou ocel určenou na lisování a smaltování.


Thorma kamna

Díky tomu plášť ohniska vydrží desítky let. Smaltovaný povrch odolá. Tento fakt však neznamená, že by se jednalo o chudého příbuzného ostatních modelů. Hlavním kladem je především vysoká účinnost hoření, která dosahuje více než. Zde jsou instrukce jak povolit JavaScript ve Vašem webovém prohlížeči.


V kamnech THORMA BOZEN w můžete topit dřevem, briketami nebo uhlím. Dvířka pro přikládání i od popelníku jsou litinová. Krbová kamna se smaltovaným povrchem, který chrání před korozí a snadno se čistí.


Kouřovod s průměrem 1mm má zadní vývod. Malinká krbová kamna MBS Happy zvládnou vytopit až 1ma lze v nich topit nejen dřevem až o délce cm. Krbova kamna COM - prodáváme a instalujeme krbová kamna , kachlová kamna , peletová a litinová kamna a krbové vložky. Fórum, eshop, instalace kamen. V září a listopadu prodej kamen na splátky BEZ navýšení!


Přijďte si vybrat krbová kamna a sporáky Thorma. Jen náš e-shop Vám poskytne nejlepší ceny na českém trhu. Velký výběr, profesionální služby a veškerý servis najdete jen u nás. Na trhu jsou tisíce modelů krbových kamen nejrůznějších značek. Zde najdete krbová kamna , která jsou buď ve své kategorii na trhu nejprodávanější nebo nás určitým způsobem zaujala (funkcí, designem, cenou a pod).


Thorma kamna

Najdete tu i kategorii krbových kamen, které jsou právě v akci. Pořadí krbových kamen je určeno podle. V této sekci si můžete vybrat a koupit levná krbová kamna pro klasické topení dřevem bez vysokých nároků za nízkou cenu. Pokud chcete kamna pouze pro občasné topení třeba na chatu, můžete si klidně koupit levná krbová kamna. Kachlová kamna THORMA sálají velmi příjemným teplem, které je zajištěno vlnovými délkami při vyzařování z kachlového obkladu.


Vzhledem k rozměrům kamen a možnosti dobré regulace výkonu můžete topit vždy tak, aby povrch kamen sálal příjemné teplo, a tedy nepřetápěl okolí kamen. Jsou ideální do rohů malých místností, moderních dřevostaveb a nízkoenergetických domů. Individuální přístup - Konzultace a posouzení vybraného topidla pro váš interiér ZDARMA. Krbová kachlová kamna jsou nejen krásným interiérovým doplňkem, ale také ekologický, nezávislý a levný zdroj tepla. THORMA is a leading European stove manufacturer which incorporates design, quality and function into their product development and manufacturing process.


Thorma kamna

THORMA has been producing heating appliances that do not burden the environment for many years. These heating appliances have been tested in compliance with strict regulations. Oblíbená chalupářská kamna typu Petry vhodná pro vytápění jedné větší místnosti, případě přilehlých prostor.


Spojení designových kamen a důmyslného rozvodu tepla do dalších místností plně nahradí tradiční způsob topení. Výměník kamen slouží k ohřevu vody a je tedy možné jej napojit na radiátory, bojlery nebo akumul. Rádi bychom zdůraznili, že výkon je pro výběr vhodných kamen opravdu důležitý, takže by měl hrát klíčovou roli.


Thorma BOZEN jsou béžová krbová kamna s regulovatelným výkonem využívající jako palivo dřevo, dřevěné nebo hnědouhelné brikety i uhlí. Kamna Thorma Bozen smalt černý. Z nich vytopí prostor velikosti až 1m3. Vytápěcí schopnost kamen činí 1- 1m3. Můžete si vybrat z široké nabídky modelů - malá kamna na tuhá paliva, velká krbová kamna , dále jsou oblíbená kachlová kamna Thorma a sporáky na tuhá paliva.


Vyberte si kamna a sporáky značky Thorma z našeho on-line katalogu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod