Stopovací šňůra

Stopovací šňůra

Tento materiál omezuje pálení při průchodu dlaní a je nenasákavý. Popruh byl pro tyto účely speciálně vyvíjen. Další výhodou je minimální váha. Brzy bude dobře, nebojte! Potvrzuji, že moje domácí zvíře bylo vyšetřeno veterinářem, který na základě stanovené diagnózy doporučil užívání tohoto produktu.


Jsme českým výrobcem elektronických výcvikových obojků a dalších pomůcek pro psy. Mezi naše stěžejní produkty patří výcvikové obojky d-control, GPS obojky DOG GPS, neviditelné ploty d-fence a obojky proti štěkání d-mute. Pogumovaný povrch je lehce udržovatelný. Barevné provedení šňůry: Černá, Zelená, Strakatá, dle dostupnosti nylonu. Neklouže v ruce, příjemný materiál.


Stopovací vodítko pogumované 5m a m, šňůra pr. Vhodná při učení základních povelů, loveckém výcviku, nebo jako velmi dlouhé vodítko pro větší volnost v pohybu. Každá stopovací šňůra by měla být hladká, bez smyček a různých oček na konci. Konec šňůry by měl signalizovat jen malý uzlík, aby nedocházelo k zachycování šňůry v terénu a tím k brzdění psa v postupu. To bylo několik slov k materiálům a nyní k samotné technice.


Klasické stopovací vodítko s možností volného konce. Poctivá ruční práce a odolný a pevný materiál, to jsou produkty značky Tamer. Obojky, vodítka, kšíry, postroje, náhubky.


Internetový obchod s kynologickým zbožím. Výroba chovatelských potřeb, psí známky. Je vyrobeno z pevného popruhu. Granule pro psy, konzervy, pamlsky atd. Looking goo doing good: the ultimate selection for the entire family.


Stopovací šňůra

Worldwide shipping and Secure payment. Spoj u hákové karybinky je napevno zapleten. Na stopovačce je Váš pejsek snadno manipulovatelný, a tak se může rychle naučit povel ke mně a případně i odnaučit nějaké zlozvyky. Je vhodné pro střední a velká plemena. O kůži je nutno se starat vhodnými přípravky určenými pro kůži.


Vše pro váš lov a pobyt v přírodě. Velmi pevná pogumovaná stopovací šňůra ve barevných provedeních je vhodná pro velké psy. Možnost výběru karabiny - niklová nebo bronzová. Karabina je připevněna kůží a nýty.


Stopovací šňůra

Vodítko není ukončené uchem! Využijte dopravu zdarma na měsíce a slevu na první nákup! Staňte se členem MALL klubu pro mazlíčky a tyto a další výhody jsou vaše. Registrujte se nezávazně a zdarma.


Napište první recenzi tohoto produktu. Rychlý přehled - m, Ø mm - háková karabina - poutko - Různá barevná provedení, v případě požadavku na konkrétní barvu napi. Lze vybrat z nabídky tloušťku 4mm a 6mm.


Délka šňůry je 10m v průměru 6mm.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze