Guča lava

Litinová sálavá kamna LAVA jsou robustním výrobkem se systémem dvojího spalování – CB, který se vyznačuje vysokým výkonem a účinností. Krbové kachle sú vyrobené z vysoko kvalitnej liatiny a sú určené na vykurovanie všetkých obytných priestorov. Celkem detailní představení a zkouška našich nových krbových kamen :-) Další poznatek: při plně otevřeném oplachu skla nedochází k jeho špinění ani při spalo.


Guča lava

Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze GUČA. Svými vynikajícími technickými charakteristikami a pěkným vzhledem, zapadnou téměř do každého interiéru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kamna určena pro spalování dřeva. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. U pogonu za proizvodnju i montažu peći proizvode se i montiraju kamini, štednjaci i peći za etažno grejanje od sivog liva.


Guča lava

Liatinové kachle Guca Lava s výkonom 1kW sú najvýkonejším modelom vyrobeným v priemyselnom komplexe v Gucio. Hmotnosť kachlí je cca 1kg. Veľkosť vykurovaného priestoru je 2m³. Svojimi vynikajúcimi technickými charakteristikami a pekným vzhľadom zapadnú takmer do každého interiéru. Kachle určené pre spaľovanie dreva.


Guča Lava - kamna litinová. Máločo zároveň zahreje počas chladnej zimy a zlepší náladu počas sychravého počasia tak, ako pohľad do plápolajúceho ohňa. Proč právě litinová krbová kamna Lava ? Kaminska peč z največjo močjo 1kW.


Guča lava

Litinová krbová kamna Lava jsou masivním výrobkem průmyslového holdingu Guča. Peč je opremljena z zgornjim dimnim kanalom, premera 1mm. Vám pomůže ušetřit čas i peníze.


Výhodou je jejich vysoká účinnost. Svým originálním vzhledem se hodí do všech interiérů. W, pevné palivá, 1mm, 72. Dimenzije peći (WxHxD) Masa peći Dimenzije otvora za loženje Dimenzije stakla Prečnik priključka za dimnjak Nazivna snaga Stepen iskorišćenja Tip goriva. Systém dvojího spalování – CB, kterým kamna d. Obe tieto výhody ponúkajú liatinové kachle LAVA od skúseného hráča na trhu s týmito ohrievačmi – firmy Guča.


Guča lava

Nagy teljesítményének és magas hatásfokának köszönhetően akár 2köbméteres helyiségek fűtésére is kiválóan alkalmas. Kályha, kandalló boltok, képek. A Guca Lava fém kandalló max.


Svým vzhledem bude výborným doplňkem pro Váš interiér. Nekateri deli tega modela so narejeni iz litega železa, v notranjosti pa je kamen iz šamote, ki se dolgo segreje in zadrži. Pečica Guca ima dve vrati z nastavljivim pretokom zraka, s katerimi lahko nastavite sistem počasnega gorenja. Ft-tól Árak összehasonlítása ajánlat. GUČA krbová kamna Lava - černá.


Az égéshatékonysága akár. Skladem v externím skladu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod