Hra hadi a žebříky

Hra hadi a žebříky

Magnetické mini hry zabaví malé i velké. Užijete si s nimi zábavu nejen doma, ale především na cestách. Svou malou tenkou velikostí se vejdou do každého.


Hadi a žebříky - závodní hra šťastných žebříků a kluzkých hadů! Hady a rebríky je rýchla spoločenská hra pre deti. Na začiatku hry si vyberte farbu panáčika. Rozložte herný plán, určte prvého hráča ( podľa veku, hodu kockou, skrátka čímkoľvek čo vás napadne ). Položte figúrky vedľa hracieho plánu a môžete začať hrať. Každý hráč má panáčka ve své barvě.


Po hození jedničky se hráči dostanou na hrací povrch a hra začíná. Na desce je přítomen také určitý počet hadů a žebříků, které spojují určitá políčka. Hráči se střídají na tahu. Cílem hry je jako první dosáhnout políčka 72.


Hra hadi a žebříky

Obsah balení: hrací deska, kostka, žebříky se čtyřmi úchyty, kuličky. Nevhodné pro děti do let. Neobvyklá hra s bláznivými zvraty děje.


Vyberte si své figurky a vzhůru na velké závody. Hra Žebříky a hadi v cestovním provedení. Zabaví při cestování, na dovolené, ale i doma.


Hra hadi a žebříky

Herní komponenty jsou magnetické a drží na herní desce. Hry se svou velikostí vejdou do kapsy a nezaberou při cestování mnoho místa. Hra je trochu podobná hře Člověče, nezlob se. Hra Snakes and Ladders ( hadi a žebříky ) má původ ve staré indiánské hře známé pod jménem Mokshapatamu. Původně sloužila jako pomůcka k vysvětlení dobra a zla.


Pohyb po žebříku vzhůru znázorňuje konání něčeho dobrého a vede nás životem vpřed. Avšak konání něčeho špatného nám znázorňuje sklouznutí se po. Velmi jednoduchá, oblíbená hra.


Vyhrává ten, kdo jako první projde po hrací desce až do domečku. English Українська мова Afrikaans العربية Azərbaycanca Беларуская мова Български език বাংলা Català Čeština Cymraeg Dansk Deutsch Ελληνικά Español Eesti keel Euskara فارسی Suomi Français Gaeilge Galego ગુજરાતી हिन्दी Hrvatski jezik Kreyòl ayisyen Magyar Հայերեն լեզու. Zvrat přichází v každé chvíli.


Tato hra je velice napínavá. Stačí se dostat na políčko se žebříkem a rázem se posunete prudce vpřed. Vítězem této hry se stává ten kdo první projde po hrací cestě až do domečku.


Hrací deska obsahuje očíslovaná políčka. Vyhraje ten, kdo jako první dorazí se svou kuličkou do cíle. Pohybuje se pomocí cvrnknutí do střelky, která ukáže o kolik polí se má kulička pohnout. Zábavná rodinná hra , kde cílem je dojít svojí figurkou na poslední políčko. Když na cestě najdete žebřík, zkrátí vám cestu.


Dejte ale pozor na hady! Když mu šlápnete na hlavu, musíte se opět trochu vrátit. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Běda ale, když stoupnete na hada. Po něm sjedete až na jeho konec o několik pater níže.


Z vaší vedoucí pozice se lehce dostanete dozadu nebo. There are changes that may be brought into force at a future date. Changes that have been made appear in the content and are referenced with annotations.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod