Investiční strategie pro třetí tisíciletí

Poskytuje velmi čtivou formou základní praktické informace. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Veškeré informace o produktu. Dnes jsme pro vás připravili rozhovor s autorem této knihy. We use cookies to offer you a better experience, personalize content, tailor advertising, provide social media features, and better understand the use of our services.


Read reviews from world’s largest community for readers. V kontextu podnikového řízení se termín investiční strategie objevuje v obecnějším smyslu strategického plánu nově vznikající firmy nebo investičního projektu představujícího rozvoj existující firmy. Osvědčený plně zaktualizovaný investiční bestsel. Investor zvažuje, jakou strategii zvolit pro další rozvoj, do jakého. Předchozí obrázky Další obrázky.


Původní cena 36Kč Sleva 5Kč Cena s DPH 31Sleva platí do vyprodání zásob Cena bez DPH 28Kč. Na externím skladě na externím. Reliable information about the coronavirus (COVID-19) is available from the World Health Organization (current situation, international travel).


Investiční strategie pro třetí tisíciletí

Numerous and frequently-updated resource are available from this WorldCat. Otevřít stranu Ukázky. Ukázka pdf Ukázka pdf Ke stažení. Vážení zákazníci, knihy si u nás můžete nadále objednávat s doručením Českou poštou, GLS, Zásilkovnou. Investiční strategie pro třetí tisíciletí : 7. Jde zejména o změnu trendu inflace a měnové politiky ve vztahu k výnosům dluhopisů, akcií a nemovitostí.


Autor poskytuje čtenáři čtivou formou základní. Publikace vysvětluje principy moderní investiční teorie, přičemž nevyžaduje ze strany čtenáře znalost ekonomie nebo matematiky. Teoretické zásady jsou ilustrovány řadou příkladů a shrnuty ve formě konkrétních doporučení. Tento investiční bestseller je určen laikům i profesionálům – finančním a pojišťovacím. Knihovna je do odvolání uzavřena, všechny plánované akce se ruší.


Využijte naše služby z domova. V prvním dílem našeho seriálu se autor zaměřuje na nejpodstatnější principy spojené s investováním. Jde o nejdůležitější zásady, díky nimž by se měl investor vyvarovat fatálních chyb a zároveň by měl pochopit klíčové zákonitosti investování.


Portaro - Webový katalog knihovny. Vydala GRADA Publishing, a. Ocení ho nejen finanční a. Nakupujte e-knihy online ve vašem oblíbeném knihkupectví Martinus. Vážení čtenáři, při objednávce nad 39- od nás máte dopravu ZDARMA , svou zásobu čtení si můžete objednat poštou, PPL , anebo osobně vyzvednout přímo v Paláci knih Luxor. We haven't found any reviews in the usual places.


What people are saying - Write a review. Bibliographic information. Popis: Pavel Kohout, 3. Všetky informácie o produkte. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze