Chopok krby

Stavíme teplovzdušné krby , teplovodní krby a krbová kamna, přesně podle přání zákazníků. Krby Chopok Krby se zadním přikládáním nabízíme jak v níže uvedené kategorii tep. Krby a krbové vložky Kobok vyráběné na míru pro každého zákazníka v několika stovkých typů a modifikací.


Naší specialitou jsou již krbové vložky se zadním přikládáním, zajišťujeme servis a náhradní díly Kobok. Výrobca vo svojej ponuke modelov prihliada na súčasný dopyt na krby a krbové vložky pre nízkoenergetické domy, ktoré šetria náklady na vykurovanie a zároveň sú mimoriadne ekonomické. Ak uvažujete o ďalšom využití zdroja tepla, iste vás budú zaujímať teplovodné či teplovzdušné výmenníky.


Tradícia, inovačný prístup a moderné výrobné technológie nám umožňujú predložiť Vám širokú komplexnú ponuku krbových spotrebičov a základných stavebných materiálov. Exkluzívna trojstranná krbová vložka s množstv. Naša spoločnosť sa zaoberá výstavbou krbov a predajom krbových vložiek, pecí, kachlí, sporákov, elektrických a biokrbov a spotrebného. Heureka vám poradí, ako a kde najvýhodnejšie nakúpiť krby. Vyberajte si Krby poda parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na.


Je možné je osadit otočnými klikami dvířek, sníženým ohništěm nebo venkovním popelníkem. Ocelová krbová vložka s rovným sklem z kombinace materiálů ocel - šamot - litina, s nezávislým přívodem vzduchu pro spalování z exteriéru a oplachem skla předehřátým vzduchem. Umožňuje hoření na roštu i bezroštové hoření. Oceľové vykurovacie teleso so šamotovým ohniskom, s možnosťou zadného prikladania. Jsme kamnářská firma, zabývající se navrhováním, prodejem a realizací krbů, kamen a sporáků.


Pokud si přejete stavět nový krb, předělat starý krb, nebo prostě jen potřebujete s čímkoliv poradit, jsme tu pro Vás. Sú určené na spaľovanie dreva a drevených brikiet spôsobom roštovým alebo bezroštovým. Slovenská firma KOBOK spol. Dohodnite si vlastnú cenu.


Radi Vám poskytneme poradenstvo pri výbere tovaru, informácie ohľadne skladových zásob a okrem ďalších služieb aj možnosť dohodnúť si individuálnu cenu na tovary z nášho sortimentu. Teplovodný krb, oceľové krby , liatinové krby. Tu môže byť úvodný text pre zvolenú kategóriu produktov.


Vyberte si zo širokej ponuky produktov, objednajte si z pohodlí domova za výhodné ceny so zľavou oproti klasické predajni a nechajte si tovar priviesť domov. KRBOVÉ - KACHLE - KRBY. Akumulačné stavby - sálavé. Sleva se vztahuje na poslední vystavený kus z naší prodejny. Obchod vytvorený v systéme PrestaShop.


Krby Tuma, kachle, pece, sporáky, záhradné krby a komíny. Realizácie a stavby krbov, pecí, piecok a sporákov vrátane 3D návrhu. Rozdelenie ohniska na menšie, stavebne do seba zapadajúce časti, zvýšenie hrúbky žiaruvzdorného šamotu zabezpečí zvýšenie životnosti a akumulácie. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Sortiment značky Kobok je rozdělen do několika sérií podle tvaru a prosklení - série Chopok , Mýto, Ďumbier, Bystrá.


Můžete si zvolit krbovou vložku klasickou rovnou, rohovou, oboustranné sklo, krbovou vložku s výsuvem nebo zadním přikládáním, či s obloukovým nebo prizmatickým sklem. Krbová vložka KOBOK CHOPOK PD oboustranná, přikládací dveře, použití pro sálavé, akumulační a teplovzdušné stavby. Moderné krby predstavujú ideálnu možnosť, ako vo Vašej domácnosti spojiť príjemné s užitočným.


Poskytnú Vám jedinečnú atmosféru, autentické teplo domova a svojím čistým a jednoduchým dizajnom dotvoria interiér bez toho, aby ho narušili. Vašmu projektu sa venujeme naplno v rámci individuálneho porade. Prodaváme krbové vložky, kamna a vše ke krbům a pro jejich stavbu.


Rovné dvierka - otváranie do strany. Na výber ľavé bočné sklo ( L ) alebo pravé ( P ) Na obrázku je vyhotovenie krbovej vložky s príplatkovým sklom modern a krycím rám 4S ! Priemerný tepelný výkon: kW Priemerná účinnosť: 8 Priemer.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod