Sporák prity

Sporák prity

W, prosklené topeniště, trouba s teploměrem, jedna litinová varná deska, možnost provedení horního pravého nebo levého vývodu kouřovodu Jmenovitý- provozní – výkon tohoto výrobku je kW. Prity Webová stránka značky: Prity. Jedná se však obvykle spíše o sadu varné desky a vestavné trouby. Je schopen vytopit prostor o objemu 1- 2m3. Klasický sporák bývá volně stojící.


Jeho výběr nejvíce ovlivňuje dispoziční řešení kuchyně a také to, zda raději vaříte a pečete na plynu, nebo na elektřině. V horní části jsou dvě varné litinové plotýnky. Ve spodní části kamen najdete velký prostor pro skladování dřeva. Kamna jsou z kvalitního ocelového plechu.


Jsou lakována speciálním žáruvzdorným lakem, který odolává vysokým. Využiť ho môžete nielen na vykurovanie miestnosti, ale aj na varenie, ohrievanie a pečenie pokrmov. Kuchynské sporáky na tuhé palivá sa perfektne hodí predovšetkým pre rodinné domy, chaty alebo chalupy. Ohnisko je vyložené šamotovými doskami, súčasťou je liatinový rošt. Prívod primárneho vzduchu je regulovateľný cez popolník.


Náhradní sklo pro PRITY SW13. Praktický a výkonný sporák. Má plnohodnotnou troubu s teploměrem a litinovou varnou plotnu. Ohniště je vyloženo šamotovými deskami, součástí je litinový rošt. Přívod primárního vzduchu je.


Pravostranné provedení. Možnost osobního vyzvednutí na naší prodejně v Prostějově, nebo dopravíme po celé ČR. Topeníště je je obloženo šamotovými deskami.


Sporák prity

Kompletní informace o produktech značky PRITY - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Produkty PRITY na jednom místě - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Táto webová lokalita používa súbory cookie, aby sme vám mohli poskytnúť najlepšiu možnú používateľskú skúsenosť. Venkovní kamna - sporák na zahradu Prity. Malý sporák na vaření venku na zahradě nebo pod širým nebem v přírodě u stanu, v campu apod.


Sporák prity

Sporák na tuhá paliva PRITY 1P- energetický štítek (87 kB) Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Katalogové číslo: HMLX9Kategorie: Kamna, krby, kotle, Sporáky na tuhá paliva. Je vyroben s využitím moderních technologií pro zdokonalení procesu spalování paliva, dosahuje proto vysokého výkonu při nízké spotřebě paliva, a šetří tak vaše peníze.


Prosklená dvířka trouby vybavená teploměrem. Když se řekne sporák na tuhá paliva, je třeba si představit funkční a zároveň estetický prvek domácnosti, který můžete využít v domácnosti, ale především najde své uplatnění na chalupách a chatách. Tento všestranný sporák umožňuje vytápění tuhými palivy za současného vaření, je vybaven moderními. Potřebujete nějaký sporák , kde můžete alespoň ohřívat. Jako velmi praktické řešení se jeví použití sporáku na tuhá paliva.


Sporák prity

Nemusíte tak kvůli sporáku na chatu zavádět plyn, navíc tuhá paliva vám ušetří spoustu peněz. Oblíbené klasické sporáky na dřevo a uhlí v moderním provedení a designu. Kuchyňská kamna - sporáky na tuhá paliva jsou vhodná na chatu a chalupu i do rodinného domu jako záložní zdroj, sporák umožňuje topení, vaření a pečení. Velký sporák s maximálním výkonem až kw. Skládá se z litinové plotny a může mít i plnohodnotnou troubu na pečení s teploměrem.


Díky tomu vám sporák na tuhá paliva perfektně poslouží k vaření, ohřívání i pečení jídla. Mnozí z nás mají ještě v paměti sporák u babičky v kuchyni. Jejich popularita se vrací.


Neslouží jen k vaření, ale v troubě upečete třeba bábovku. Kompletné informácie o produktoch značky PRITY - ceny, hodnotenia, recenzie na jednom mieste. Díky svým malým rozměrům vám tento sporák.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze