Krb s troubou

Krb s troubou

Krbová kamna s troubou nabízejí zcela nový pohled na vytápění prostorů krbovými kamny. V naší široké nabídce naleznete mimořádně výkonná krbová kamna s plně funkční pečící troubou , kterou můžete využít k přípravě chutných pokrmů. K chce trvale topit dřevem, mít krb , stále připravenou troubu na pečení a příjemné teplo ze sálajících stěn po dlouhou dobu je na správném výrobku.


Litinová unikátní kamna s troubou a váhou 3kg pro trvalé topení. V tomto videu se můžete podívat na krbová kamna Nicoletta s troubou od firmy La Nordica. Ideálním řešením pro vytápění i vaření na chalupě či chatě jsou celolitinová krbová kamna ISOTTA s troubou. Tato kamna jsou vybavena moderním dvoustupňovým spalováním s neuvěřitelnou účinností 8 a výkonem 1kW.


Pokud se vám špiní sklo u krbu nebo u krbových kamen, může to být tím, že máte špatné těsnění. Je zbytečné sklo čistit, protože se zase zašpiní. Nejdřív si opravte těsnění. U nás najdete litinové, ocelové, nebo keramické krby s výměníkem, ale také sporáky s výměníkem. Velká krbová vložka s troubou na pečení v moderním designu.


Otevřený krb nejvíce odpovídá představě romantických večerů s přímým výhledem na rozžhavené uhlíky a žhnoucí plameny. Má klasické ohniště zabudované do zdi, topí se v něm dřevem. U krbu je velmi složitá regulace teploty. Jeho účinnost se pohybuje okolo dvaceti až třiceti procent. Do domu vám krby a kamna vnesou teplo a příjemnou atmosféru.


Vyberte si z široké škály materiálu a typu krbových kamen. Potřebujete krbová kamna s výměníkem nebo si je budete kupovat podle typu paliva? Velmi oblíbená jsou kamna na pelety.


Krb s troubou

Dvojité spalování s oplachem skla horkým vzduchem je rozšířeno a další třetí vzduch v zadní části ohniště. Právě tato konstrukce umožňuje vysokou čistotu spalování a nízké emise a to vše s velmi jednoduchou regulací výkonu. V horní části je malá trouba.


Hojně jsou využívána na chatách a chalupách. Značná úspora elektřiny a plynu (zemní plyn nebo propan butan). Nordica GEMMA Forno Pietra mastek - kamna s troubou. Elegantní krbová kamna s troubou , boky mají obložení kámen mastek. Marseille červený - bio krb s. Hodnocení produktu:.


Krb s troubou

Tou výhodou je snížení výkonu do prostoru a předání výkonu do vody. Výměník je situován do svislých stran kolem topeniště a vodorovně v příčce před odtahem spalin. Připravte si pohodové chvíle s rodinou a přáteli na Vaší zahradě se zahradním krbem s udírnou ABX.


Základní funkce krbu je grilování a rožnění, s nadsta. Zahradní krb je určen pro venkovní prostředí. Krbova kamna COM - prodáváme a instalujeme krbová kamna, kachlová kamna, peletová a litinová kamna a krbové vložky. Fórum, eshop, instalace kamen.


V září a listopadu prodej kamen na splátky BEZ navýšení!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod