Autorehabilitační sestava

Manufacturers Directories Help Global Buyers Sourcing Easily. Prolistujte stránky knihy, přečtěte si recenze čtenářů, nechte si doporučit podobnou knihu z nabídky více než miliónů titulů. V této unikátní publikaci předních českých specialistek na rekondiční programy naleznete všechny potřebné informace k tomu, abyste si dokázali sami poradit s mnohými zdravotními potížemi.


V praktickém oddíle se seznámíte s jednoduchými postupy při léčení častých zdravotních potíží, jako je zácpa, únava. Komplexní sestava cvičení a masáží pro zdraví a dobrou kondici pro každého. V příručce autorky nabízejí propracovaný systém tělesných cvičení a správné živo- tosprávy,s pomocí kterého si každý z nás může pomoci od běžných zdravotních obtíží (např.bolestí páteře) a zlepšit si tělesnou i psychickou kondici. Jednotlivé části knihy se věnují. Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus!


Seznámí vás s řadou způsobů, jak správně zacházet s vlastním tělem včetně správného držení, vyvážené stravy nebo vhodných pohybových a relaxačních režimů, jež. Pár let tato kniha zdobí moji privátní praxi fyzioterapeuta, kde si ji mohou prohlédnout všichni moji pacienti. Lidé si ji půjčí a pak ji vrátí, nebo taky ne, ale to mě nevadí.


Speciálním rysem je také harmonizační sestava cviků na aktivaci jednotlivých energetických drah a orgánů, založená na čínském léčebném tělocviku. Jana Kombercová v knize popisuje zkušenosti ze své více jak čtvrtstoletí trvající praxe v oblasti celostní medicíny. V průběhu let se jí pomalu dařilo spojovat medicínu klasickou (školní) s medicínou alternativní.


Díky této knize ( kterou mi zapůjčila k přečtení ) i když by termín k prostudování byl v tomto případě přesnější, právě mou kamarádku po důkladném nastudování a aplikování cvičení na sebe samotnou přestala bolet páteř a celá. Bleskové dodání, osobní odběr ZDARMA a dárky za nákup. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Rady pro zdraví - cvičení, masáže, strava, akupresura, autoterapie páteře, biorytmy. O všech těchto tématech názorně a přehledně tak, aby si člověk mohl provádět rehabilitaci sám.


AUTOREHABILITAČNÍ SESTAVA. Neváhajte a inšpirujte sa množstvom kníh v najobľúbenejšom internetovom kníhkupectve na Slovensku. Marie Svobodová, Jana Kombercová.


Výběrově dokupujeme odbornou literaturu. Učebnice jen ojediněle (chybějící tituly), ostatními druhy literatury jsme silně překoupeni. Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize. Autorehabilitační sestava.


Internetový obchod Patro. Nemáte dosud uživatelský účet na Dobré knihy. Registrace na stránky dobre-hnihy. Vám přináší řadu výhod.


Krom zrychleného nákupu jsme pro Vás připravili řadu dalších funkcí, které využijete nejen při nakupování na našem eshopu. God reveals his secrets to the prophets. Prophetic insight and anointing to bring change in your situation. Aby sme vám vedeli čo najlepšie odporúčať knižky, a tiež na marketingové účely, potrebujeme si do vášho prehliadača uložiť údaje – takzvané koláčiky alebo cookies.


Kniha obsahuje komplexy cvičení a masáží vhodně doplněné akupresurou, stravou apod. Názorné obrázky, tabulky nás vedou celou publikací, takže je možno cviky a doporučení prakticky aplikovat. Kompletní a vyčerpávající informace o relaxačních a rehabilitačních cvičeních, principech správné funkce lidského organismu a zdravém způsobu života.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze