Kachlový sporák bazar prodám

PRODÁM starožitný kachlový sporák. Inzerát byl odebran z oblíbených. Kachlová kamna, kachlová pec, sporák. Je jako nový-opískován a zakonzervován. Pasuje na rozměr plátú 80x60cm.


Při rychlém jednání možná sleva. Nová kachle, nové kování. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Dom a záhrada - Sporak kachlovy bazár. Vyberajte z inzerátov.


Prodám tento plně funkční kombinovaný sporák. Umožňuje vaření i pečení. Možnost pouze horního vývodu pro. Nabízím k odvozu rozebraný bílý starý kachlový sporák.


Propálená je pečicí trouba. Zachovalý je rám s litinovými nohami, přikládací dvířka, čelo trouby, litinový smaltovaný medenec (vodačka), litinové pláty na plotnu (i náhradní), kachle očíslované mírně otlučené (mám i několik náhradních nových), rám plotny, vybírací dvířka na saze (2ks), železné. Použitý roky, v dobrém stavu, plně funkční. Cca roky skladovaný, minimálně používaný, pěkný vzhled (viz foto). K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO.


Kachlový sporák bazar prodám

Projděte si inzeráty prodam kachlovy sporak na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Používán v rodinném domě, důvod prodeje přechod na elektro.


Má PB trysky, trouba je elektrická, má funkční elektrický gril, výbava ke grilu, 2ks pekáče. Davam mesic zaruku na radne odzkouseni. Prodam kombinovany sporak Mora.


Sporák má plotny - zadní plotny m. Krbová kamna ELEGANT s výměníkem max v 16kW. Velmi praktické řešení pro chaty, chalupy, ale třeba i horské boudy, malé restaurace atd. Bazar krbů nabízí kvalitní použitá kamna. Dejte si inzerát na použitá. Ostatní - Kuchynsky sporak bazar.


Kotle, Kamna, Bojlery – inzerce, bazar , inzeráty. Dobrý den, nabízím krásný zánovní kachlový sporák s pečící troubou od ABX sporák je cca let starý. V kategorii elektro bazar můžete najít zboží jak bazarové, tak i nové od samotných prodejců, kteří využili náš bazar s elektronikou. Najdete zde velký výběr LCD televizorů, DVD přehrávačů, domácí kina, digitální fotoaparáty a zrcadlovky, kompletní foto.


Bez poškození, doprava dle dohody. V ceně kouřovod (černá ocel) 2xkoleno 90st. Starší kachlový sporák. Pravý,nebo zadní kouřovod. Pěkný,funkční,vhodný na chalupu.


Kvalitní nerezové provedení. Zboží je možné po dohodě zaslat přepravní společností Toptrans po celé ČR a SR.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod