Kachle na kamna

V našem e-shopu najdete především bohatý sortiment kachlových kamen a kachlů z naší výroby. Naše nabídka je zaměřena zejména na prodej kachlů naší výroby. Jako prodejci se specializujeme zejména na prodej krbových kamen z produkce české firmy EUROTEPLO. Hlavním výrobním programem jsou RUČNĚ MAČKANÉ KACHLE.


Kachle na kamna

Topidla postavená z našich kachlů přiznávají ruční práci, vyzařuje z nich dotek lidské ruky. Naše firma vyrábí keramické kachle na kachlová kamna včetně keramických říms, soklů a lavic. Nabízíme celou řadu vzorů kachlů v různých formátech a glazurách matných i lesklých. Keramické kachle vyrábíme jak klasickým ručním formováním tak i litou technologií. Snížená povrchová teplota zajistí problém s přetápěním hlavní místnosti s kamny.


Terciární post spalování dřeva. Kamna tradičních vzorů lze začlenit do současných interiérů. Kombinace vzorů i glazur hladkých a vzorovaných kachlů.


Kachle na kamna

Barevná pestrost ve výběru glazur od českých i zahraničních výrobců. Průduchové kachle lze vyrobit z většiny nabízených vzorů. Krbová kamna na pelety jsou oblíbená díky snadné obsluze a pohodlnému dávkování paliva pomocí zásobníku. Umožňují tak velmi dobrou regulaci teploty podle Vašich požadavků.


V menších domácnostech mohou sloužit i jako hlavní zdroj vytápění. Jsme malá keramická dílna specializující se na výrobu kvalitního kachloví pro stavbu kachlových kamen a sporáků. Ve spolupráci s vybranými kamnáři Vám profesionálně a ochotně navrhneme kachlová kamna , sporáky, krby. Umíme postavit kachlová kamna sálavá i teplovzdušná - moderní i historická.


Kachle na kamna

Postavíme Vám krb, který vyhřeje celý Váš domek či byt. Do Vaší chalupy možná rádi uvítáte kachlový sporák s ležením na peci, tak jak jej znáte z dob našich babiček. Můžeme nabídnout i repliky historických zámeckých kachlových kamen. Nabízíme keramické kachle z naší výroby tradičního i moderního vzhledu vč. Veškerá produkce námi vyráběných kachlů je složena z téměř 7různých druhů rohů, říms, pásků a doplňků.


Výroba kachloví probíhá způsobem odlévání do sádrových forem a. Kamna se tak mohou stát hřejivým doplňkem jak v moderně zařízených domácnostech, rekreačních chalupách nebo v tradičních interiérech. U Vámi vybraného typu kamen nabízíme možnost volby jiného tvaru kachle i barvy bez jakéhokoliv příplatku. Kamna Vám podle Vašich požadavků rádi vyrobíme na zakázku. Pece na vypalování keramiky ohněm i pece na pečení chleba. Těžká akumulační kamna.


Sporáky na vaření a pečení. Kachlová, ale i omítnutá. Naše práce spočívá ve spolupráci Pavla Mlázovského a Martina Hadravy.


Oba vyrábíme kachle , navrhujeme kamna a také je společně stavíme. Jde nám prostě o dobré dílo. Kamna patří mezi tradiční výrobky společnosti THORMA a jsou vyráběny ve Fiľakovo již přes let. Konstrukce kamen je zaměřena na funkčnost a spolehlivost.


Při výrobě používáme kvalitní slovenskou ocel určenou na lisování a smaltování. Díky tomu plášť ohniska vydrží desítky let. Smaltovaný povrch odolá.


Vedle primárního účelu tj. Dnes na rozdíl od minulosti jsou schopna již vytápět více místností najednou. Hodí se nejen na chalupu, ale i do rodinných.


Kachle na kamna

Všetky kachle majú zabudovaný elektronický programátor a digitálny display, líšia sa veľkosťou zásobníka a výkonom. Vítáme Vás na stránkách našeho kamnářství. Kamnářství Vysočanka vyrábí kachlová kamna , kachlové sporáky a krbová kamna.


Neváhejte a navštivte nás v našem moderním zázemí. Jako výrobce nabízíme nejen kvalitní krbová kamna , kachlová.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod