Rozměry fošen

Ceny fošen a prken, které dodáváme jsou uvedeny v ceníku prken na spodku stránky. Fošny ceník je pravidelně aktualizován. Ceník fošen obsahuje ceny bez DPH. Cena fošny je stanovena na základě nákupní ceny od našich dodavatelů. Základní je dodávka ve standardních rozměrech, ale pro kvalitního dodavatele není problém ani vytvořit fošny přesně na míru potřebám klientů.


Rozměry fošen

Ostatní rozměry se zpravidla upravují na přání zákazníka. Fošna je druh stavebního řeziva obdobného jako prkno, ale s větší tloušťkou. Vyrábí se strojním řezáním z kmenů poražených stromů pomocí strojních pil resp. Rozměry a tloušťka prken.


Níže uvádíme tabulku s doporučenými rozměry podlážek podle normy ČSN, a k nim nutnou tloušťku prken, kterou je nutné dodržet. Na tuto věc je dbát zvýšené pozornosti, protože polovina nabízených podlážek k lešení v ČR tento předpis nesplňuje. Vybíráte stavební řezivo na krov? Nevíte, jaký je rozdíl mezi fošnou a prknem? Nebo si zkrátka jen chcete rozšířit obzory?


Druhy stavebního řeziva, orientační cenu i použití najdete v našem malém dřevařském slovníčku. Stavební řezivo v Ostravě za dostupné ceny. Prvotřídní kvalita dřeva přímo z pily. Dodáváme hranoly, fošny latě a další stavební řezivo pro vaši stavbu. Dřevěné fošny jsou oblíbeným stavebním a truhlářským řezivem s širokou škálou použití.


Lze je použít na konstrukce domů, zahradních i dočasných staveb, ke konstrukci zárubní, pro podbíjení střech a stropů, k výrobě pergol, zahradních altánů a podobně. Pro dokonalou imitaci roubené dřevostavby či klasické dřevěnky nabízíme fasádní systém v podobě dřevěného obkladu fasády i na stěnu. Dřevěné obklady - dřevostavby Bodiš - Plzeň, Klatovy, Stříbro, Domažlice, Rokycany, Horažďovice. Dřevěný zahradní domek na nářadí je naprostá klasika!


Rozměry fošen

Navíc je takový domek v úplné souhře se všemi současnými ekologickými trendy. Už se nemusíte obávat zrezlých hrábí a motyček roznesených větrem po celé zahradě. Uvedená specifikace je pouze orientační a neobsahuje všechny aktuálně dostupné rozměry a typy.


Nabídka se také může lišit dle jednotlivých poboček. Konkrétní rozměry a typy na poptání. Vyvýšené záhony 200x1výška 50cm nebo rozměry na přání, z hezkých, nenapadených, smrkových, 4stranně hoblovaných fošen. Součástí je nopová folie. OSB) desky s následnou povrchovou úpravou připomínajíci zdivo.


Rozměry fošen

Dřevo je vzduchosuché, skladované v suchu, občas dírky od červotoče z prokladů, je možné vybrat si. Krokve a kleštiny jsou z fošen 180xa pozednice a vaznice (jsou zazděny ve štítě) 100x100. Zahradní domek se skládá ze částí. Prostřední má sedlovou střechu (cca 40°) a boční částí mají střechu pultovou (cca 20°). Stavba je ve sněhové oblasti III).


Za jakýkoli podnět nebo nápad budeme moc vděční. Impregnaci řeziva provádíme impregnačním prostředkem Bochemit QB v máčecí vaně, do délky m. Krovy ceník obsahují ceny hranolů a trámů pro krovy. Cena krovy je závislá na ceně řeziva na našem vstupu, cena krovy je u nás nízká vzhledem k velkým nakupovaným množstvím hranolů a trámů.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod