Kamna dovre

Specializovaný obchod na litinová krbová kamna Dovre , krbové vložky Dovre. Kamna Dovre s dopravou ZDARMA. Charakteristická je pro ně litina té nejvyšší jakosti, vysoká účinnost spalovacího procesu, dlouhá životnost a precizní dílenské zpracování. Tím se dosáhne daleko delší doby hoření, až hodin.


Sálavá litinová kamna , výkon 6kW, vytápěcí schopnost 1m kouřovod 1mm horní nebo zadní, váha 80kg, palivo: dřevo, dřevěné brikety Dovre 25 Dovre - AstraNet. Dovre 6litinová krbová kamna , boční přikládání. Dovre s maximálně úsporným spalováním, vysoce kvalitní litinou s akumulací tepla a dlouhou životností. Pořiďte si litinová kamna DOVRE od autorizovaného prodejce. Hodnocení produktu:.


Sense 11 Dovre - Moderní sálavá litinová krbová kamna atraktivního designu s čelním prosklením, podstavec kamen tvoří krátké nožky. Litina se velmi ryche ohřeje a je schopna předávat teplo do prostoru v krátkém intervalu. Litinová kamna mají velkou výhodu v rychlém nárůstu tepla. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat.


Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka). Za více než let své existence prošly tvrdým testem, který potvrdil jejich výjimečnou kvalitu. Produkty DOVRE za poslední roky získaly neotřesitelnou reputaci pro inovativní technologie vytápění ve Střední Evropě. Go to cart page Pokračovat. Díky použití nejmodernějších systémů a technologií kamna splňují všechny požadavky na moderní vytápění a současné trendy.


Kvalitní litinová krbová kamna DOVRE , které jsou ve stylovém designu, hodícím se jak do moderních interiérů, tak na chatu. V naší nabídce naleznete kamna DOVRE ve všech možných designech a provedeních. Celolitinová krbová kamna Dovre mají svůj původ v Belgii. Mezi hlavní výhody těchto kamen patří vysoká kvalita použitých materiálů stejně jako řemeslná zručnost samotných konstruktéru.


Nákupem kamen Dovre získáte pro váš domov nejen stylový doplněk, ale především efektivní a ekonomicky výhodný zdroj vytápění. Dle potřeb lze vybírat krbová kamna s výměníkem, nebo kamna bez výměníku. Další z možností jsou kuchyňská kamna , na kterých lze vařit nebo péct. Taková kamna pak nezabírají tolik prostoru jako sporák na tuhá paliva. Mezi často volené materiály krbových kamen patří plech, litina.


Krbová kamna jsou ideálním řešením při dotápění rodinných domů nebo chat. Do spalovací komory kamen proudí spalovací vzduchy - primární vzduch jde zespodu pro prvotní spalování dřeva, sekundární vzduch proudí okolo. Individuální přístup - Konzultace a posouzení vybraného topidla pro váš interiér ZDARMA.


Tyto výkonnostní parametry, které vysoce převyšují mezinárodní standardy jsou výsledkem profesionality při vytváření produktů. DOVRE je belgická společnost, která se zaměřuje na vývoj, výrobu a. Rustikální vzhled s dekorativním norským stylem se bude hodit do každého osobitého interiéru. Z důvodu uvedené výrazné závady a skutečnosti, co též prodejce krbových kamen Dovre TAI 45M prohlásil:.


Neohodnoceno Zdarma Zdarma Zdarma Zdarma Zdarma Zdarma. Měsíční splátkový kalendář od ∞Kč. Deflektor nad topeništěm zajišťuje maximální využití kouřových spalin, kamna tak vydrží hořet 6-hodin bez přikládání. Navíc není nutné po dohoření znovu zakládat oheň, kamna drží v topeništi dostatečně.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Tato litinová kamna Dovre mají nejmodernější systém CB spalování - zplyňování spalin, systém oplachu skla horkým vzduchem. Vyberte si z široké nabídky krbových kamen do vašeho domu, bytu či chalupy, které Vám vytopí prostor a zkrášlí Váš interiér. Nabízíme krbová kamna za nejlepší ceny s dopravou zdarma po celé ČR.


E-shop dodává krbová kamna , krby, sporáky, kamna a krby s výměníkem. Zajišťujeme poradenství a montáž, jsme profesionální kamnáři.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod