Keramické kachle výroba

Náš sortiment představuje širokou škálu kachlů, říms, záklopů, soklů a různých keramických ozdob. V současné době najdete v našem katalogu víc než 1různých barevných. Výroba keramických kachlíc, na stavbu kachľových pecí, krbov a kachiel.


Keramické kachle výroba

Kachľové a keramické pece a krby. Krbové kachle , keramické kachle výroba a predaj keramických a plechových krbových kachlí. Flama krby, ktoré potešia.


Slovenský výrobca krbových kachlí. U nás výroba kachlíc vychádza z historických podkladov, ale taktiež sa dokážeme do určitej miery prispôsobiť prianiam zákazníkov, pri vytváraní nových tvarov a motívov. Zaoberáme sa aj inými keramickými výrobkami, ako napríklad plastiky na steny, alebo rôzne poháriky, džbánky, hrnčeky a iné úžitkové, ozdobné predmety. Keramické kachle ruční výroby Kouzlo naší tvorby.


Keramické kachle výroba

Pro výrobu keramických kachlí máme k dispozici širokou paletu vzorů a glazur různých barevých odstínů a povrchů, které jistě uspokojí vaše představy a přání. Výroba kachloví probíhá způsobem odlévání do sádrových forem a kachle jsou certifikovány Technickým a zkušebním ústavem stavebním v Plzni. V naší nabídce glazur naleznete více než 1základních barevných odstínů od tradičních glazur s hlubokým leskem až po dnes velmi žádané moderní matné glazury s efektem. Kachle ručně tlačené do sádrových forem, dle starých postupů výroby kachlů.


Naše firma vyrábí keramické kachle na kachlová kamna včetně keramických říms, soklů a lavic. Nabízíme celou řadu vzorů kachlů v různých formátech a glazurách matných i lesklých. Originální keramické kachle , kachličky a reliéfy od českých a slovenských tvůrců koupíte na Fler. Vyrábíme keramické kachle. Proč si vybrat kachle od nás?


Ploché části byly vytlačovány do dřevěné či hliněné formy. Nabízíme keramické kachle z naší výroby tradičního i moderního vzhledu vč. Lukáš trochu povyrostl.


Nové vzory jsou dílem našeho modeláře, patří k nim zcela nový vzor hrozen nebo chrpa a mušle, které si vzaly motiv v historických kachlích. Ke kachlím nabízíme spodní i horní římsy ve velikostech k základním kachlím, dále keramické áklopové kachle a kachle rovné, rohové a průduchové – větrací. Vitajte na stránkach spoločnosti Vekaterm, výrobcu keramických kachlíc.


Keramické kachle výroba

Naša firma sa zaoberá výrobou keramických kachlíc. Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Pece vstavané - naše referencie, Stavba pecí na zákazku. Každý tu dole náš výrobok je originál, vyrobený na zákazku podľa požiadaviek zákazníka, a v náväznosti spoluprácou s našou spoločnosťou.


Spoločnosť vyrába kachle , krbové kachle , krbové vložky a sporáky na tuhé palivo, kotlové súpravy, ohrievače vody. Přesto že se kachle používají především jako dekorační prvek, mají jednu zásádní vlastnost, a to že dobře akumulují teplo a předávají ho do prostoru. Tradiční keramická výroba využívala především přírodní suroviny, které nebylo třeba upravovat, nebo byly upravovány velmi jednoduchým způsobem.


Keramické kachle výroba

V našem e-shopu najdete především bohatý sortiment kachlových kamen a kachlů z naší výroby. Naše nabídka je zaměřena zejména na prodej kachlů naší výroby. Jako prodejci se specializujeme zejména na prodej krbových kamen z produkce české firmy EUROTEPLO. Hein radí k európskej špičke.


V ponuke sú aj typové kachľové pece.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod