Americká kamna prodej

Americká kamna prodej

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů americká kamna. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Pomocí spodního ventilátoru fouká teplý vzduch do místnosti. Pouze několik drobných vad na dolní části, viz foto.


Nabízím k rpodeji americká kamna Sedlec 13. Před asi lety byla kompletně rozebrána a zrenovována, od té doby se v nich netopilo a sloužila jen k dekoraci. Kamna jsme koupili v původním stavu, provedli jejich celkovou renovaci a jsou plně funkční, připravena ihned k použití. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Americká kamna jsou králem ve vytápění a na první pohled je hned poznáte. Jsou bohatě zdobená a složená z několika druhů materiálů. Jejich technické provedení je promyšlené na takové úrovni, že se v nich původně zatopilo pouze jednou, a to vystačilo na celou topnou sezónu. Revolučním prvkem těchto kamen byla jejich důmyslná konstrukce. Ta spočívala v tom že po roztopení se uzavřela komínová záklopka a horké plyny se pouštěly do dutého dna kamen kudy prošly a až po té byly odvedeny.


Kamna jsou funkční, ale je třeba si opatřit nový litinový rošt. Výkup, renovace, prodej amerických kamen. Prodej historických kamen Zakázkové vyhledávání kamen.


Spolupracujeme s řadou restaurátorských dílen z celé Evropy i USA. Rádi pro Vás najdeme přesně taková kamna , po jakých toužíte. Renovace všech typů historických kamen. Jedná se o kompletní renovaci se zárukou funkčnosti.


Americká kamna prodej

Pro kalkulaci ceny renovace Vašich kamen. Bylo to na návštěvě u kamaráda v severních Čechách, kde měl jeho otec tato kamna na chalupě. Tato kamna mě tak okouzlila, že jsem si hned další týden podal v pasáži Lucerna svůj první inzerát a asi po týdnech jsem koupil své úplně první americká kamna.


Zanedlouho poté byla americká kamna dovážena na území Čech, ale také na území celého Rakouska – Uherska. Kw s plotýnkou na vaření. Kamna mají všude nová těsnění-pod sklem i ve dvířkách,dále nové ohnivzdorné vložky včetně horní clony. Prodám obnovená krbová kamna 6. Spodek topeniště je šamotový. Rošt bez známek opotřebení.


Na horní plotýnce kamen lze vařit. AMERICKÁ KAMNA - Vacek (Třebovle 120). Již více než let restaurujeme, prodáváme a zároveň také nakupujeme originální historická litinová kamna na tuhá paliva, krbová kamna a tzv. Nalézt nebo nabídnout zde můžete především starožitná kamna litinová a kachlová, k oblíbeným patří zejména americká kamna. Kromě kamen nabízíme i obestavby krbů, krbové nářadí a jiné příslušenství.


Kamna a krbové příslušenství u nás vystavují prodejny i soukromé osoby z celé České republiky. Stará kamna , americká kamna.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod