Izolační desky pro krby

Desky musí mít vyváženou teplotní křivku a musí se dát snadno opracovat. Izolační a stavební desky SKAMOTEC. Desky značky SKAMOTEC se řadí mezi špičkové stavební materiály.


Mají vynikající tepelně- izolační vlastnosti, a proto se perfektně hodí pro obestavbu krbových vložek. Jejich struktura je pevná, samonosná a. Jsou lehké, pevné, snadno opracovatelné běžným nářadím na dřevo.

Díky snadné opracovanosti Promat řežeme běžnými dřevoobráběcími nástroji (pilkou na dřevo). Krby , kamna, stavba krbu svépomocí. Stavební materiál pro izolační obestavbu krbu. VÁNOCE - dovolená od 23.


Přijaté objednávky budou expedovány až od 6. Přejeme Vám příjemné prožití vánočních svátků. IZOLAČNÍ DESKY SILCA 2KM. Jsou vyráběny s německou kvalitou a precizností.


K tomu přispívá hned několik velmi důležitých faktorů.

Má perfektní tepelněizolační vlastnosti. Výrobce Grenaisol tedy zapracoval na vývoji a může nyní svým zákazníkům nabídnou izolační desky , které splňují i ty nejpřísnější požadavky. Proč pro krb použít speciální izolační desky ? Pokud se pouštíte do stavby krby svépomocí, dbejte na vhodně zvolené materiály. Teplota uvnitř obestavby se pohybuje okolo.


Sháníte tepelně izolační desky určené pro stavbu obezdívky a obezdění krbové vložky? Jedná se o velice kvalitní a velice oblíbené izolační desky na trhu. Plánujete si doma postavit nový krb či kachlová kamna a nevíte, jaký materiál zvolit? Díky souboru unikátních vlastností jsou pro vás nejlepší volbou izolační desky Silca.


Jsou totiž opravdu pevné a zároveň lehké, tudíž s nimi můžete snadno manipulovat. Silca deska se vyznačuje nízkou prašností a je vysoce odolná. Pro lehké zboží, které lze poslat běžným balíkem.


Pro zboží o vyšší hmotnosti nebo zboží, které vyžaduje přepravu na paletě - například izolační desky , malty, omítky apod. Používají je i profesionální kamnářské firmy. Stavba krbu je díky těmto deskám snadná a rychlá. MINIMÁLNÍ ODBĚR KUSY (možno kombinovat s deskami jiných tlouštěk).


SKAMOL izolační a stavební deska SKAMOTEC 2- mm. SKAMOTEC 2- tepelně izolační desky ta nejlepší volba pro obezdění krbových vložek SKAMOTEC 2jsou velice lehké, křemičitano-vápenaté desky s vysokou tepelnou odolností.

Naše desky jsou běžně dostupné na stavebním trhu a současně jsou použitelné ve všech myslitelných stavebních aplikacích. SKAMOTEC2- s jedním materiálem postavíte krby různých rozměrů, designů, provedení, kombinací teplovzdušného a akumulačního topení. Krbové desky Krbové mřížky Lepidla a malty na krb Omítky na krb Revizní dvířka pro krby Teplovzdušné rozvody krbu Izolované potrubí Rozbočovače rozvodu krbu Talířové ventily Ventilátory ke krbu Kategorie. PROMASIL-9KS Profi PROMAT je třetí generací kalciumsilikátových izolačních desek, vyvinutých speciálně pro aplikaci při stavbě krbů a kachlových kamen.


Nyní s daleko menší prašností. Desky SKAMOTEC 2jsou přibližně o lehčí než jiné nehořlavé desky , které jsou dnes na trhu. Promasil vyrobený novou metodou s daleko nižší prašností!


Materiál pro stavbu krbů. Krbové izolační desky zvládají teploty vznikající kolem spotřebiču, teplem se nerozpadají a hlavně neuvolňují častice do vzduchu, který pak dýcháme. Vermikulit je hořečnatoželeznatá slída, která zahřátím expanduje na velmi lehké granule, z nichž jsou tlakovým lisováním vyráběny desky , cihly a tvarové dílce.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod