Dřevěné brikety prodej

Dřevěné brikety prodej

Prodej briket NEPŘERUŠEN Prodej paliv je povolen. Dřevěné brikety jako moderní a ekologické palivo používá v posledních letech stále více domácností. Prvotním důvodem vzrůstající obliby dřevěných briket je skutečnost, že moderní technologie garantují efektivní spalování, odpovídající přísným ekologickým normám a současně umožňuje vysoký uživatelský komfort.


Dřevěné brikety prodej

Jedna užitečná rada nakonec: nejlevnější dřevěné brikety pořídíte mimo topnou sezónu. Chcete-li snadno ušetřit za topení, tak si naplánujte koupi paliva na topení na květen – červenec, kdy se dají pořídit dřevěné brikety levně - nejvýhodněji. Druhý program je vlastní výroba a následný prodej ekopaliv z biomasy vyráběných na technologii BIOMAC. Jsou to především dřevěné brikety a pelety, kůrové brikety , energetická štěpka, palivové krbové dříví, podpalovací třísky, grilovací brikety a grilovací dřevěné uhlí. Při jejich spalování vzniká malé množství kouře bez škodlivých plynů.


Folie, do kterých jsou dřevěné brikety zabaleny, chrání brikety před pronikáním vzdušné vlhkosti dovnitř ( vlhkost může způsobit drolení brikety ) , a. A i topení je s nimi jednoduché, nemusím shánět a skladovat hromady dřeva a brikety mě dovezou hned a bez práce. U toho štípání jsem strávil času už dost a jak jsem starší, tak topení s briketama je pohodlnější. Slevy při odběru nad 10ks palet najednou.


Dřevěné brikety prodej

Pro obchodníky a velkoodběry seper ceny a doprava ZDARMA ! Dodáváme palivové dříví po celém území Olomouckého, Moravskoslezského a Zlínského kraje. V naší nabídce naleznete palivové dřevo, krbové dřevo, dřevěné brikety a další produkty. Dřevo sami zpracováváme i prodáváme. Kromě vlastních produktů nabízíme o služby spojené se správou lesa a lesohospodářstvím. Pokud si chcete brikety vyzvednout sami, máte možnost dřevěné brikety zakoupit v široké síti prodejních míst.


Na všech těchto místech můžete zakoupit naše dřevěné brikety , dřevěné pelety, podpalové dříví i podpalovače. Podívejte se, kde se v blízkosti Vašeho bydliště nachází některá z našich prodejen. Poté briketa mírně hoří a žhnou.


Brikety bez vnitřní díry mají výhodu v tom, že se udrží velmi dlouhou dobu žhavé a také pomaleji hoří. DŘEVĚNÉ BRIKETY Zatopit nemusí být dřina! Zapomeňte na lopotu se sekyrkou v ruce a ušetřete si práci. Proč zvolit právě dřevěné brikety ? Mají hned několik předností, které se vám budou líbit. Nemáte-li čas a chuť shánět a štípat dříví, jsou pro vás dřevěné brikety správnou volbou.


Již více jak let vyrábíme dřevěné brikety - ekologické palivo ke spalování s vysokou výhřevností. Topení dřevěnými briketami se v současné době stává stále populárnější. Jedná se o topení, které je ekologické, efektivní a zároveň levné. Dřevěné pelety jsou určeny do speciálních kotlů a krbů s automatickou regulací, přizpůsobených pro topení peletami. Dřevěné pelety se vyrábějí z čistých smrkových pilin a hoblin bez jakýchkoli chemických příměsí či pojiv.


Jsou zcela osvědčenou alternativou klasického způsobu vytápění občanské i komunální. Jejich přednosti tím ale nekončí, mají též mnoho možností využití. Hodí se jako topivo do krbů, kotlů nebo do krbových kamen.


Díky kvalitnímu slisování mohou nabídnout vysokou výhřevnost. Dodáváme kvalitní dřevěné brikety vyrobené z pilin z odkorněného tvrdého dřeva bez nečistot kůry a ostatních nečistot. Vyznačují se velmi malým zbytkem popela po jejich spálení - a nízkým obsahem vody -.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod