Viplanyl

Viplanyl

PVC fóliové plechy - Viplanyl. Jednou z nejdůležitějších částí budov je střecha s účinnou hydroizolací, důsledně propracovanou do všech detailů. To vyžaduje nejen kvalitní hydroizolační materiál, ale také potřebné doplňkové prvky.


Jedním z nich je i poplastovaný plech Viplanyl , jehož hlavní oblastí využití. Technický list - Viplanyl. PVC vrstvy při nízkých teplotách,dokonalá adheze mezi PVC vrstvou a. Používáme soubory cookies pro přizpůsobení obsahu webu a sledování návštěvnosti. Vývoj a výroba plechů s plastovou vrstvou určené pro automobilový průmysl a stavebnictví.


Poplastovaný plech Viplanyl se používá při finalizaci hydroizolace střech, teras balkonů, lodžií, říms i parapetů. PVC vrstva nanesená na pozinkovaném plechu zajišťuje dlouhou životnost v řádu desetiletí a poskytuje nadstandardní mechanické vlastnosti. Viplanyl je žárově pozinkovaný plech, povrchově chráněný vrstvou měkčeného PVC.


Viplanyl

Je určen pro kotvící a dokončovací plechové prvky hydroizolačních systémů na bázi PVC. Development and production of PVC plastisol (pastes) to order according to customer requirements or standard product range. Plastisols are very resistant against climatic conditions and also have good chemical resistan. Modern balcony and terrace profiles made of aluminum, coated polyester surface is protected according to the desired shade.


Balcony and terrace eaves profiles are used for surface drainage and are integrated t. Je určený pre kotviace a ukončovacie plechové prvky hydroizolačných systémov na báze PVC-P. Obecně lze shrnout, že pokud se mluví o plechu v souvislosti s napojováním hydroizolačních fólií na obvodové stěny, kouty, rohy, apod. V případě, že máte v úmyslu použít plech na stavební klempířinu, pak se bude jednat o lakovaný pozinkovaný plech s nástřikem (HP Polyester). Zpracovávat plechy lze i ohýbáním, pouze je třeba ohýbat vždy každý plech samostatně.


Viplanyl

Modern system weatherboard terraces and balcony profiles for solving demanding details. Spojování je možné přeložením (střešní šablony), nýtováním. K fóliám ALKORPLAN Tabuľový poplastovaný plech SIKA Tabuľový poplastovaný plech VIPLANYL Poplastované lišty VIPLANYL. Zoradiť podľa: Odporúčame Najnižšej ceny Najvyššej ceny Elektronický cenník-. Klempířské prvky dodáváme ze všech dostupných, různobarevných a kvalitních materiálů – pozink, mě titanzinek, nerez, barevně lakovaný pozink dle vzorníku RAL, lakovaný hliník, Rheinzink, Rheinzink předzvětralý modrošedý a břidlicově šedý (antracit), Prefa, VM Zinc, poplastovaný plech Viplanyl , děrované a. Spodní strana pozinkovaného plechu je optařena vrstvou ochranného epoxidového laku tl.


Poplastované plechy slouží k výrobě kotvících a ukončovacích lišt pro doplnění všech fóliových izolačních. Plechy nastříháme dle požadavku zákazníka. Následující barevné odstíny máme skladem. Ploché přířezy nebo tvarované profily z pozinkovaného ocelového plechu s jednostranným nánosem PVC se stabilizací proti UV záření. Dokumentace: certifikát č. Z těchto plechů se vyrábí nejčastěji klempířské lemování ke střechám z PVC hydroizolační fólie.


VIPLANYL je kompozitným materiálom, ktorý tvorí oceľový plech hr. Nejširší výběr dekorů a barev všech druhů – dílců lepených i plovoucích, metrážový vinyl, PVC. Všechny vzorky k prohlédnutí v naší prodejně v Hostivici.


Působíme především v Praze, na Praze-zápa ale i jinde ve Středních Čechách. Rádi vám poradíme jak na pokládku podlahy, doporučíme vhodné materiály.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod