Vysokotlaký ventilátor

Vysokotlaký ventilátor

Radiální ventilátor dosahují vyššího dopravního tlaku! Vhodné pro větší, nebo několik místností. Oběžná kola má z plastu, nebo hliníku. Ventilátor je z nerezové oceli. Lopatky ventilátoru během pohybu vytvářejí podtlak vzduchu, který z něj vychází již pod tlakem.


Vysokotlaký ventilátor

Jsou vždy dimenzovány individuálně dle projektu. S pohonem napřímo, na spojku nebo přes řemen. Spirální skříň a oběžné kolo z konstrukční nebo nerezové oceli. VV - vysokotlaký ventilátor VVS - vysokotlaký ventilátor s upravenou geometrií lopatek VVU - vysokotlaký ventilátor s upravenou geometrií oběžného kola SV - středotlaký ventilátor Navrhneme a vyrobíme Vám i ventilátor se speciálními po.


Geometrii oběžného kola i konstrukci spirální skříně vždy optimalizujeme pro dosažení maximální efektivity. Vortexový ventilátor lze považovat za vysokotlaký vírový ventilátor , jehož tlak větru je 30kPa ~ 200kPa nebo kompresní poměr e ~ a je odlišný od odstředivého vysokotlakého vírového ventilátoru. Univerzálně použitelný extrémně vysokotlaký ventilátor TFV Pro od firmy Trotec s max. Obě části ventilátoru, jak elektrická, tak neelektrická, byly testovány a získaly certifikát CESI. Stupeň krytí proti vniknutí cizího tělesa a kapaliny je IP55.


Axiální ventilátory se používají tam, kde je požadováno vysoké objemové proudění při nízkém tlaku. U axiálního ventilátoru vede otáčivá osa oběhového kole paralelně resp. Na základě jeho přesvědčivých praktických výhod je vhodný tento ventilátor pro nejrůznější použití. HEKO nabízí vysoce kvalitní, vynikající výkon, tichý vysokotlaký ventilátor s vysokou rychlostí AHU, který šetří energii.


Naše společnost je úspěšným výrobcem a dodavatelem. Věnovali jsme se elektromechanickému a elektronickému průmyslu mnoho let. Poskytovat vynikající služby a konkurenceschopné ceny pro vás. Pomocí Reed-kontaktu a jednoho dodávaného magnetu lze ventilátor uvést do módu rozpoznání.


Vysokotlaké ventilátory. Nelze regulovat otáčky. FM ovládaný ventilátor s vestavěným FM přijímačem 8MHz, založený na technologii EnOcean. Díky použitým materiálům je ventilátor vysoce odolný proti korozi. To umožňuje rychlou přípravu a postup při práci.


Jeho výkonný motor umožňuje smýt i tu nejhorší nečistotu. I přesto je však chod motoru tichý. Velké plus je také záruka na roky. Otázkou zůstáva, zda-li je tak užitečný LED displej. Pro tyto účely využíváme vysokotlaký ventilátor , který je schopen odtah plně nahradit.


Vysokotlaký ventilátor

Vzduch odsávaný ventilátorem je dále filtrován přes cyklon a filtr o. Najděte nejúčinnější a vysoce kvalitní odstředivý ventilátor vyrobený v Číně s našimi profesionálními výrobci a dodavateli - JN Fan. Vybaven produktivní odstředivou ventilátorovou továrnou, nabídneme vám nejkonkurenceschopnější cenu a dobré služby. Použijte slevový kupon 10NAHRADNI pro slevu na Váš první nákup.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze