Vojenská kamna

Vojenská kamna

Prodám obytný přívěs A3S tzv. Výborná a levnější alternativa litinových kamínek. Vojenská polní kuchyň je vhodná pro přípravu jídel v přírodě.


Vojenská kamna

U některých typů polních kuchyní je možné použít jak tuhá, tak tekutá paliva. Slavnostní přísaha Vyškov 4. Kamna posíláme na dobírku po celé ČR. Nyní už nemusíte nakupovat pouze vysoce luxusní vojenské vybavení, stačí se trošku zdržet v této kategorii. Nabízíme vojenský výprodej, určený pro všechny, kdo by rádi ušetřili za vše, co patří k bojovým hrám, sportu a také vycházkám do přírody. Nic se nedělalo, jenom jsem hlídal kamna aby bylo pořád teplo, jako spojka jsem nemusel dolů do města, protože se nic nedělo.


Jinak by mně tam stejně musela odvézt motospojka. Ale hlavně bylo teploučko a deveťák nebuzeroval. V úterý jsme byli střílet. Malá koupelnová souprava MKS Kompletně vybavená pro ohřev vody. Lze ohřívat dojím způsobe- klasickým topištěm uhlí,dřevo apod.


Přiložen pohrabáč lopatka a sekera - benzínem. Dále dva vojenské dozimetry používané i civilní obranou. Litinová kamna z hangáru.


Funkční, nic prasklého, plechový spodek není prorezlý. Nové to není ale ještě mohou nějakou dobu sloužit. Možná budou chtít někde něco dotáhnout nebo utěsnit. Za posledních dní bylo přidáno 2. Zjistěte, která z nich bude ta vaše.


Dopravu si hradí a zajišťuje kupující. Vhodné na topení dřevem i uhlím. Inzerát vojenská kamínka na inzertním serveru Bazák. Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat. Dům, zahrada, bydlení Vnitřní vybavení domu Kotle, bojlery, kamna Plechová vojenská kamínka Plechová vojenská kamínka i-Bazar.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Jedná se o ocelová kamna s litinovým roštem a ohništěm obloženým šamotem. Rozměry: 2x 8x 360mm. Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.


Vojenská kamna

Nabídka kraj: Pardubický, okres: Chrudim Švýcarský Bodák Sbírkový Kousek. Hledáte pravé vojenské Vojenské oblečení nejen pro vojáky? Od nás k vám poputují přímo z armádních zásob.


EXCALIBUR ARMY je váš odborník na military výprodej! Je byvalým prostorem protivzdušné obrany města brna. V expozici je zde vojenská technika současnosti i minulosti plus možnost si vojenskou techniku vyzkoušet za jízdy. Vystavena je zde technika jako bojová vozidla, transportéry a mnohé jiné.


V areálu jsou různé hangáry pro.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze