Žebřík trojdílný

Trojdílný univerzální žebřík s úpravou na schody Eurostyl, počet příček 3xaž 3x1 max. Vybírejte si Žebříky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Trojdílný žebřík vyniká svou univerzálností a rychlou a snadnou manipulací.


Žebřík trojdílný

V poloze štaflí nabízí zvětšení dosahu pomocí vysunutí pohyblivého dílu. Trojdílné hliníkové žebříky jsou nejvyhledávanějším typem žebříků. Lze použít jako jednoduchý, dvojitý nebo trojitý výsuvný a samostatně stojící žebřík. Mohou být užívány jako přiložený žebřík , štafle, výsuvný žebřík nebo výsuvné štafle.


Vyberte si z naší nabídky. Samozřejmostí je doprava ZDARMA kamkoliv v ČR a záruka let! Pochvalují si ho především „hobbisté“, kteří kutí kolem domu nebo na zahradě.


Žebřík trojdílný

Díky lisovanému spojení příček s bočnicemi je zajištěná vysoká tuhost a životnost žebříku. Bezpečnost pohybu po žebříku zvyšuje proti. EUROSTYL v barvě zeleno-černé byla použitím odlehčených materiálů s důrazem na lehkost a snadnou manipulací vyvinuta pro cílovou skupinu běžných spotřebitelů např.


Je vyroben z kvalitních hliníkových profilů a nepodléhá tak korozi, či oxidaci. Univerzální hliníkový žebřík FACAL 3×příček. Nosnost žebříku je 1kg.


Z tohoto žebříku lze pracovat ve výšce až cca 5cm. Na tento výrobek je poskytována prodloužená záruka let. Bližší specifikace rozměrů žebříků v přiložené tabulce a nákeresu. Původně je vyvinutý pro profesionály a vyznačuje se dostatečně pevnou a odolnou konstrukcí, díky systému duralových profilů.


Je možno jej využít jako jednodílný žebřík , štafle, štafle s přesahem, či vysunout všechny díly až na celkovou délku 2m. Hliníkový žebřík je vyroben z kvalitních hliníkových profilů. Pro bezpečnost a stabilitu je žebřík vybaven kvalitními protiskluznými patkami, které zároveň brání poškození povrchu na němž je používán. Trojdílný víceúčelový žebřík je možné použít jako výsuvný žebřík nebo jako štafle.


Žebřík trojdílný

Lehký snadno přenositelný žebřík nastavitelný až do pracovní výšky přes čtyři metry. Dále po odebrání posledního dílu možno tento díl použít samostatně. Všichni ocení jistě jeho nízkou hmotnost. Trojdílný hliníkový universální žebřík - 3x příček Vysoce sofistikovaná řada FORTE v dokonalém žluto-černém designu splňuje ta nejnáročnější kritéria. Konstrukce byla vyvinuta ve spolupráci s profesionálními zákazníky.


VENBOS Ratio 3xpříček, 05mVelmi praktický trojdílný žebřík , který spojuje pět žebříků do jednoho. V každodenním použití tak využijete jeho flexibilitu a. Nejpropracovanější variantou žebříků jsou žebříky trojdílné. Ve svém provedení kloubí výhody všech možných žebříků od jednoduchých, výsuvných i rozkládacích žebříků (štaflí). Koupí trojdílného žebříku nikdy neuděláte chybu a bude vám dobrým pomocníkem v každé situaci.


Lehkou nevýhodou oproti ostatním variantám žebříků je snad jen vyšší. Splňuje evropskou normu EN131. Patka stabilizační tyče je v protiskluzovém provedení.


Povolené zatížení je do 150kg. Vy nič neposielate, my si pre tovar pošleme dopravu, ktorú zaistíme.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze