Zahradní sprcha se solárním ohřevem

Díky tomu ji lze snadno přenést na požadované místo. Jedná se o menší přenosný model, což dokládá také velikost zásobníku na vodu, který má objem pouze litrů. Do bazénu se pak dostane výrazně méně baktérií a mechanických nečistot (zbytků trávy, prachu atd.), což výrazně snižuje náročnost péče o bazén, především spotřebu bazénové chemie.


Solární sprcha , jak už název napovídá, není jen tak obyčejná zahradní sprcha. A je tudíž vyhledávaná i zahrádkáři, kteří. Napojení na vodovodní řád je velmi snadné, sprchu lze napojit běžnou zahradní hadicí přes hadicovou rychlospojku. Zahradní sprcha se solárním ohřevem je schopna nabídnout teplou užitkovou vodu až po dvě stě dní v roce.


Vyrobená je z PP (Polypropylenu), Výpustní ventil je zespoda sprchy. Tato solární zahradní sprcha je. Druhá z řady našich solárních sprch. Firma AQ SPOL vyrábí luxusní zahradní sprchy z dřeva doplněné v kombinaci s nerezovou ocelí.


Zahradní sprcha se solárním ohřevem

Unikátní vzhled vznikal ve spolupráci s designovým studiem AK´63. Voda je ohřívána slunečním zářením v akumulačním zásobníku, který je zároveň solárním kolektorem a samonosnou konstrukcí sprchy. Máte zahradu, ale z finančních důvodů si nemůžete pořídit vlastní bazén? Hodí se na zahradu nebo do kempu. Se solární sprchou si v horkých letních dnech užijete osvěžující ochlazení.


Voda na sprchování se ve sloupku sprchy ohřívá čistě sluneční energií. Voda, zahřátá na °C, se temperuje na teplotu °C vodou z vodovodu. Přípojka pro studenou vodu je umístěna pod nádrží v podstavci. Solární zahradní sprcha -objem litrů -připojení na zahradní hadici -vodu ohřeje za 4-hodin - se solárním panelem, s úsporou energie Pomocí naší solární zahradní sprchy se můžete v letních vedrech příjemně osvěžit. Zařízení obsahuje zásobník vody tmavé teploměrné barvy, díky které se voda uvnitř ohřívá.


Zahradní sprcha se solárním ohřevem

Naše solární zahradní a bazénové sprchy objednáte, za dny vybalíte z krabice. Tělo solární sprchy je z plastu. Samotná sprcha může mít doplňky z chromu. Plastové solární sprchy se vyznačují příznivou cenou, malou hmotností a snadnou údržbou. Kam umístit solární sprchu.


Zahradní sprchu se solárním ohřevem je nejlepší postavit na místo, kam dopadají sluneční paprsky po nejdelší část dne. Perfektní skládací zahradní sprcha je odolná proti UV záření a povětrnostním vlivům. Má stabilní podstavec z kovu a ohřev vody v těle sprchy. Kapacita litrů vody a výška metru je dostatečná na osvěžení za horkých dnů.


Zahradní sprcha se solárním ohřevem

Pevná zahradní sprcha se solárním ohřevem v moderním designu. Hanscraft Sunny Style Premium, modrá (1) Přidat do porov. Samozřejmě, zahradní sprchu se solárním ohřevem můžete zakoupit. Sprchy ve více provedeních.


Druhů je víc než dost – prodávají se solární sprchy přenosné, které můžete využít v různých částech zahrady nebo si je dokonce převážet z jednoho místa na druhé (cestovní nebo kempové solární sprchy). Přenosná solární sprcha UNO je plastová solární sprcha se zásobníkem o objemu litrů.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod