Vymeniky cz

Vymeniky cz

Pokud máte jakékoliv zadání, poptávku nebo dotaz ohledně možného použití výměníku ve vaší instalaci, prosím obraťte se na nás. Kompaktní tepelné výměníky pro vysoké teploty, tlaky a. Hořáky a výměníky Chrudim, Hradec Králové ALFAPLYN s. Profesionální návrh pro ohřev vody, předávací stanice, tepelná čerpadla, průmyslové chladiče, bazény, potravinářství a další. Toto nevyužité teplo je odváděno komínem do atmosféry.


Záruka špičkové kvality HENNLICH. Navrhujeme a dodáváme výměníky tepla pro energetiku, vzduchotechniku, chemické a potravinářské aplikace. Přinášíme inženýrům a uživatelům sortiment výrobků několika evropských výrobců s mimořádnou kvalitou.


Profesionálny návrh veľkosti pre ohrev vody, odovzdávacie stanice, tepelné čerpadlá, priemyselné chladiče, bazény, potravinárstvo a ďalšie. SWEP je přední světový výrobce (podobně jako třeba Alfa Laval či GEA) pájených deskových výměníků tepla. Je to dynamicky se rozvíjející se firma s nejkvalitnějšími produkty a dobrou cenovou politikou. Jsme specialisté na výměníky tepla. Ohřev užitkové vody a bazénů, výměníkové stanice, výparníky a kondenzátory pro chlazení.


Vymeniky cz

Nabízíme výměníky deskové i trubkové, tepelná čerpadla a solární systémy. Online výpočet výmenníka voda-voda. Program slúži ako hrubý výpočet výmenníka tepla pre vykurovanie. Je zjednodušenou verziou pôvodného SWEP softvéru.


Naprostá spokojenost,kamna jsou úžasná,výhřevnost perfekrní. V troubě jsme zatím pekli trhané vepřové maso a bábovku. Ani v elektrické troubě nebyla bábovka taková,jako v troubě v Guliverovi.


Nabízí profesionální služby v oblasti deskových výměníků. Díky dlouholetým zkušenostem z mnoha realizovaných projektů je náš profesionální tým schopen najít optimální řešení požadavků Vašeho projektu až po vlastní realizaci. Návrh výměníku tepla Na základě vašich požadavků provedeme výpočet výměníku tepla a následně připravíme návrh výměníku tepla , který splní technické a provozní požadavky. Díky této specializaci nabízíme maximální množství informací o jednotlivých produktech a individuální přístup ke každému zákazníkovi. Titanové výměníky tepla BOWMAN slouží k ohřevu bazénů se slanou a chlorovanou vodou.


Díky použitému materiálu, Titanu jsou vysoce odolné proti slané a chlorované vodě. Plynové kotle Unical - teplovodní, parní, diatermické. Tepelná čerpadla a klimatizace Unical. Kotle na tuhá paliva Viadrus. Detektory kouře a CO hlásiče Honeywell.


Vymeniky cz

Svařované výměníky tepla. Echoz - výroba a instalace rekuperačních výměníků - teplo z chladu. Využití odpadního tepla z vašeho chladícího zařízení systémem rekuperace a rekuperačních výměníků.


Ohřívače vody, bojlery Dražice. DZ Dražice vynikají životností a kvalitou. DÍLY NA PLYNOVÉ KOTLE běžných značek. Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Primární výměník slouží pro ohřev vody v topném systému. Výměník je umístěn nad hořákem plynového kotle a měl být vždy čistý. Při zanesení výměníku může dojít k otravě uživatele oxidem uhelnatým, jelikož spaliny neprochází skrz výměník, ale proudí do prostoru, kde je kotel umístěn ! Nejvýhodnější je použití tohoto celonerezového výměníku při ohřevu vody plynovým nebo jiným kotlem, tepelným čerpadlem, popřípadě solárními kolektory. Jsme výrobní firma se sídlem v Brně.


Naše výrobky a kompletní řešení vytápění dodáváme v rámci celé ČR.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze