Triakový regulátor výkonu

Triakový regulátor výkonu

Od doby, co se dá z Číny „cokoliv“ objednat za vyloženě nízkou cenu nemá moc smysl některé věci vyrábět. Nová triaková regulece výkonu pro velký teslův transformátor. Fázová triaková regulace.


Triakový regulátor výkonu

Vhodné i pro indukční zátěže, regulaci motorků, osvětlení, topení. Nelze regulovat zářivky, úsporné žárovky, jednofázové asynchronní motory s kondenzátorem. Se stávajícím chladícím křidélkem je možné regulátor používat ke spotřebičům do příkonu 600W. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.


Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Jednofázový triakový regulátor střídavého výkonu až 7kW. Triakový regulátor výkonu. Je možné jím regulovat jas žárovek, otáčky motoru (kromě jednofázového asynchroního s kondenzátorem) atd. Tématem článku totiž bude regulace výkonu topné spirály v horkovzdušném ventilátoru.


Triakový regulátor výkonu

Pri 12A to uchladí kúsok Al plechu. Havala, bzučí ti regulátor , či ventilátor? Jednoduchý regulátor s fázovou triakovou regulací. Umožňuje regulovat jak bezindukční, tak indukční zátěže do výkonu 6kW. Rozsah regulovaného napětí na výstupu je již od 10V.


Nelze však regulovat zářivkové tělesa, úsporné žárovky a. VA, modul je aktuálně 59- Kč. Má to však háček - je vcelku hlučná už na prvním stupni výkonu a má zbytečně velkej tah. Je vhodný na reguláciu elektrických spotrebičov do 5kW.


Chtěl bych tedy výkon digestoře omezit, jako nejlepší řešení mě napadá triakový regulátor. Je však možné jej použít k nastavení výkonu libovolného síťového spotřebiče (žárovky, vrtačky, motoru) v plném rozsahu (0-1). Stavebnice - triakový regulátor Napájecí napětí: 230V Max.


Pro použití na větší výkony je nutné použít chladič z duralového, nebo. Velkoobchod: Regulátory výkonu – objednávek dodáme do h. Jako řídící veličinu lze použít. Při regulaci výkonu triakem nedochází k regulaci výstupního napětí způsobem, jakým tomu je například u variaku. Nedochází zde k transformaci napětí, ale k „osekávání“ sinusové vlny.


Triakový regulátor výkonu

Z toho důvodu je triak nevhodný jako náhrada transformátoru pro laboratorní zdroje či jiné přístroje. Ak máte elektrocentrálu a na brúske nemáte plynulý rozbeh, brúska alebo iné ručné náradie vám vyhadzuje istič, môžete použiť tento regulátor. Buď pomalým zvyšovaným otáčok, alebo znížením výkonu náradia pomocou regulátora. To znamená že zvládne krátkodobo až kW max min. Tento regulátor má 40A triak.


Plošný spoj ke stavebnici sloužicí pro regulaci tepelných spotřebičů, zdrojů světla (mimo žářivky a úsporné žářovky), otáček motorů (mimo jednofázové asynchronní s kondenzátorem). Predám nový triakový regulátor výkonu. Produkty sú nadimenzované tak, aby mal ohradník dostatok energie aj v prípade krátkodobého zlého počasia.


Odpor Rz je spotrebič zapojený do série s regulátorom. Zapojenie funguje dobre až nato, že ruší rádio na stredných a dlhých vlnách, čo sa nedá úplne odrušiť. Samozrejme, triak treba umiestniť na dostatočne veľký chladič (podľa výkonu ). Rezistory je dobré použiť na väčší výkon, napríklad 1W.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze