Slimáci granule

Slimáci se pod nimi schovají a snadno je posbíráte. Rozházejte kolem rostlin ovesné vločky. Nalákejte slimáky na kočičí nebo psí granule a zlikvidujte. Nasázejte na zahradu kostival.


Vypusťte na zahradu slepice. Aplikace granulí je snadná a pohodlná. Stačí granule rovnoměrně rozhodit na místa, kde se slimáci vyskytují. Granule slimáky přitahují a ti po jejich konzumaci umírají. Při výběru granulí si dávejte pozor, jaký typ kupujete.


Starší typy granulí jsou jedovaté nejen pro slimáky, ale můžete otrávit třeba i psa nebo. Zaplavili vaši zahradu slimáci ? Zbavte se jich rychle a zároveň bezpečně. Jedy na slimáky z naší nabídky vás nenasytných plžů spolehlivě zbaví. A navíc neublíží vaší zahradě ani domácím mazlíčkům. Velmi atraktivní pro slimáky, slimáci vyhledají granule rychleji, hubení slimáků probíhá rychleji.


Vysoká mechanická odolnost v suchém stavu. Menší velikost granulí – průměr jen mm a délka mm. Lepší rozprostření granulí. Přípravek Slimax působí na slimáky jako požerový jed.


Po požití granulí dochází. Tvoří granule , které jsou pro slimáky maximálně chutné a lákavé. Proto jsou granule pro slimáky atraktivnější než salát nebo jahody. Díky tomu tak slimáci vyhledají granule velmi rychle a dochází k velmi rychlé a zároveň řízené likvidaci slimáků. Je možné jej použít v záhonech jahodníků, salátů, zeleniny.


Slimáci granule

Jenže jsou škodlivé všemu tak jsme přešly na Feromol který by měl být v pohodě pro zvířata. S ručním sběrem do kýblu se solí a sypáním Feromolu se sazenice zázračně vzpamatovaly a rostou! Topinambury překonaly krizi a mají už metr. Postavte si kolem záhonů zátarasy z prken, plechu nebo pletiva.


Nastražte jim lákavou past. Do země zasaďte konzervu se psím nebo kočičím žrádlem a počkejte, až se do ní slimáci sami chytí. Stejně lákavé jsou pro ně i navlhčené granule.


Vanish bych nikdy nepoužila, to je opravdu silný jed a navís se válej mrtví slimáci všude, a protože je slimák kanibal, tak se ta těma mrtvolkama pak stahují další slimáci z okolí. Hlavně zabraňte vašim pejskům, aby slimáky(myslím ty neotrávené samozřejmě) neochutnávali, ani k nim nějak zvlᡚť nečuchali-třeba. Granule proti slimákům se ukázaly jedinečným způsobem účinné. Jejich výhodou je také to, že jsou absolutně neškodné pro ostatní živočichy a půdní mikroorganismy. Různé druhy likvidátorů slimáků v různých baleních na Superdiskont.


Je to velmi drahý přípravek, v čemž tkví jeho hlavní nevýhoda, protože ho spotřebujete velmi rychle. Jsou to jakési granule , které opět rozložíte na strategická místa na igelit nebo misku. Výhodou je, že přilákají slimáky chemickými látkami, které obsahují, takže je slimáci nemohou minout. Ferramol je silně nebezpečný pouze pro slimáky. Krátce po požití návnady slimáci pro pocit sytosti přestanou žrát, takže rostliny jsou během krátké doby uchráněny dalšího okusování.


Slimáci granule

Jde o granule na bázi fosforečnanu železitého, který se běžně vyskytuje v přírodě. Není nebezpečný pro domácí zvířata a slimáky bezpečně hubí. Další slevy ochrany rostlin na Kupi. Pokud pejska člověk neuhlídá a všimne si, že žere nějaké granule (případně vosku podobnou kostičku) barvy fialové, modré, modrozelené, ale i narůžovělé zrní (což je zase jiný jed - jed na krysy), tak by měl mít doma běžný 5procentní peroxid vodíku, který se kupuje v lékárně, a dát ho pejskovi do pusy. Granule je vylákají z jejich úkrytů a jsou pro ně natolik lákavé, že je okamžitě začnou požírat.


Natural Factors SlimStyles PGX is a completely safe and a naturally effective way to attain and maintain ideal weight. Clinically studied PGX promotes healthy blood sugar levels, helps lower the glycemic index of foods, and lowers elevated total and LDL (bad) cholesterol. Granule jsou pro slimáky atraktivnější než salát nebo jahody.


Slimáci granule

Díky tomu slimáci vyhledají granule velmi rychle a dochází tak k velmi rychlé a zároveň řízené likvidaci slimáků. Granulax je možné použít v záhonech jahodníků, salátů, zeleniny nebo okrasných rostlin. Tam uhynou a jejich těla se rozloží.


Narozdíl od jiných přípravků slimáci po požití nevylučují nechutné hleny. VÝHODY FERRAMOLU granule proti slimákům mají.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod