Sencor sfe 3020wh

Sencor sfe 3020wh

Stolní ventilátor o průměru cm. Automatická horizontální rotace v úhlu 90° s možností vypnutí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tekintsd meg a termék információit. Vie oscilovať v uhle °. Rychlost, úhel sklonu i rotaci si nastavíte dle svých potřeb.


Odkazy na odborné recenzie. Sencor Ventilátor boltok, képek. Kompletné informácie k výberu.


Before connecting the appliance to a power socket, check that the technical details on the rating label of the appliance match the electrical voltage in the socket. SENCOR je za ljude sa stilom koji žele živjeti život u potpunosti. Za vašu zabavu SENCOR nudi sve, od televizora i tableta, do mobilnih telefona,gramofona i MPplayera. SENCOR otvara novi svijet gastronomskih užitaka sa svojim prerađivačima hrane i štapnim mikserima.


Sencor sfe 3020wh

Bezpečné používanie zabezpečuje predná a zadná kovová ochranná mriežka, protišmykové nôžky a ochrana proti prehriatiu. Hľadáte niečo, čo vás okamžite osvieži počas horúcich letných dní a nebude vás to stáť veľa peňazí? Dál už hledat nemusíte!


Přední a zadní kovová ochranná mřížka zabraňuje nechtěným nehodám. Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Sencor sfe 3020wh

Nově přehlednější a rychlejší. Nájdených: 5produktov. Szállítási idő: várható szállítás 7-nap. Automatikus vízszintes forgás 90°-ban kikapcsolási lehetőséggel Beállítható dől. Skvele vás osvieži počas horúcich letných dní alebo rozprúdi vzduch všade tam, kde je potreba.


Ieškai internetu pigiau? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Odlikuje ih tihi rad i automatska rotacija za °, s mogućnošću isključivanja.


Sencor sfe 3020wh

Vyberte si podobné zboží. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Nejlevnější e-shop Satelity-ul. Zboží za akční ceny, slevy. Skvěle vás osvěží za horkých letních dnů, nebo rozproudí vzduch všude tam, kde je to potřeba.


Prodlužovací přívod m na 2V~ slouží k prodloužení elektrické energie tam, kam pevná zásuvka nedosáhne. Ventilátor má možnost automatické horizontální rotace v úhlu 90° a nastavitelný úhel sklonu. Număr articol și specificații.


Extra Garancia Standard. A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Zavřít Cookies na stránkách Partner Office.


Používáme cookies pro podporu interaktivních funkcí, jako je přihlašování a hlasování. Také dovolujeme našim důvěryhodným mediálním partnerům analy. Felbontott, új termék eredeti csomagolásában, nem került még értékesítésre.


Részletekért KATTINTS IDE!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod