Vojteskove granule

Nabízím granule které jsou vyráběny přímo na naší farmě na Vysočině nedaleko Velké Bíteše. Vysoce kvalitní, bílkovinné krmivo ze sušené vojtěšky. Ideální pro koně, králíky, ovce, kozy.


Krmivo vyráběné pouze z vojtěšky, která se po sklizni suší na slunci a následně granuluje do formy pelet o průmě. Lucerna je vysoko kvalitné, bielkovinové krmivo s vysokým podielom vlákniny a živín. Ide o granulované doplnkové krmivo.


Vojtěškovými úsušky je výhodné skrmovať jej zvieratám, ktorá potrebujú veľa stavebných látok (rastúce zvieratá) a energie (laktujúce zvieratá). Vojtěškové úsušky (pelety, granule ) se vyrábějí sušením, sešrotováním a granulováním mladých rostlin vojtěšky. Publikování nebo jakékoliv jiné formy dalšího šíření obsahu serveru mrazagro.


Jde o granulované doplňkové krmivo vyráběné z vojtěšky, která se po sklizni suší a následně granuluje. Vyznačuje se vysokým podílem bílkovin, vlákniny, vápníku, minerálů a vitamínů. Kvalitní bílkovinové krmivo s vysokým obsahem živin a vlákniny.


Vhodné zejména pro mladé koně a březí a laktující klisny. Jsou vysoce ceněným krmným komponentem kvůli vysokému obsahu bílkovin, vlákniny a nízkému obsahu škrobů a cukrů. Naopak cukry a škroby jsou zastoupeny minimálně. Jsou vhodné pro koně ve vývinu a pro koně jejichž organismus má vyšší spotřebu živin.


Zboží expedujeme volně ložené nebo je možné balit do vaků nebo pytlů. Vojtěškové granule standartně dodáváme v granulích průměr 8mm,ale je možné na objednání dodat granule průměr nebo 4mm. Jedná se o granulované doplňkové krmivo vyráběné z vojtěšky, která se po sklizni suší a následně granuluje. Není granulovaná vojtěška jako granulovaná vojtěška, dávejte si sakra majzla na data trvanlivosti na pytli.


Protože čerstvé granule jsou zelené a voní, zato prošlé nebo těsně před koncem trvanlivosti (která projde, než těch kg zkrmíte), jsou kolikrát i dohněda a bez vůně. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vojteskove granule

Vhodné podávat mladým koním a laktujícím klisnám. Granulovaná krmná přísada s vysokým obsahem vlákniny. Granule mají vysoký obsah vápníku, ale nízký obsah fosforu, proto je třeba pozorně sestavit krmnou dávku obzvláště u hříbat a mladých koní.


U těchto kategorií může dojít k příliš rychlému růstu, minerální imbalanci a následně k poruchám růstu. Všechny informace o produktu Krmivo a vitamíny pro koně Energys Vojtěškové pelety granule kg, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Energys Vojtěškové pelety granule kg. Naše pelety jsou vyráběné z naslunci sušené vojtěškové řezanky, obsahují tedy nižší obsah sacharidu než granule vyráběné z čerstvé vojtěškové moučky (tyto granule jsou výrazně tvrdší a zelenější barvy).


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Granule z tolice vojtěšky pro králíky a hlodavce. Vojtěška je hlavním zdrojem bílkovin a vápníku.


Složení: 1 granulovaná tolice vojtěška. Deklarované jakostní znaky: bílkoviny, tuk, vláknina, popel. Obsahuje přirodní vitaminy. Krmný návod: Používejte 1-2x denně dle potřeb zvířete.


Velmi příznivý je vysoký obsah vápníku. V hojné míře jsou zde zastoupeny také karotenoidy, vitamíny skupiny B, vit. Granule dále obsahují hořčík, draslík, chlor, železo, síru, mangan, kobalt. Hledám domov pro teddy samečky z dvou vrhů.


Miluje společnost – chci mu najít super domov, kde na něj budou mít dostatek času a dají mu vše, co potřebuje. ZRNINY, GRANULE , SENO, Krmivodomu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod