Šamotové desky do krbových kamen

Šamotové desky do krbových kamen

Všechna nová topeniště kamen a krbových kamen mají seskládanou šamotovou a nebo vermikulitovou vyzdívku z tvarovek. Není třeba tmelit a tedy záležitost výměny je jednoduchá pro všechny majitele kamen. Malé praskliny v šamotu nevadí pro používání spotřebiče.


Šamotové desky do krbových kamen

Vyzdívky měníme v počátcích vydrolování. Kvalitní šamotové cihly a šamotové desky nabízíme v široké škále tvarů a rozměrů. Naše kvalitní šamotové desky z Německa mají vysokou přesnost a dobrou teplotní odolnost.


Nabízíme je v různých rozměrech o síle nebo 30mm. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kamnářský šamot do krbů a kamen , vyzdívky krbových kamen. Pro výrobu šamotu se používají přírodní těžené suroviny, a příměsi dávají šamotům různých výrobců charakteristické zabarvení. Používají se pro stavby ohnišť, krbů, pecí.


Naše šamotové desky dodáváme v kvalitním provedení a optimálním rozměru. Nedílnou součástí nabídky jsou i spojovací a zdící tmely a malty. Lícové cihly se používají na různá komínová řešení.


K lepení šamotových cihel a desek nabízíme různé žáruvzdorné malty. Proto se nejčastěji využívají ke stavbě venkovních a interiérových krbů, pecí a dalších staveb, které musejí odolávat žáru. Současně působí esteticky. Prodej krbových kamen , krbových vložek a krbů. I přes svoji skvělou opracovatelnost má velmi dobrou mechanickou pevnost.


Krby, kamna, stavba krbu svépomocí. Popis: Bílý šamot R-SKA je díky svým vlastnostem vhodný především pro vyzdívky krbů a kamen. Díky velké variabilitě tvarů a snadné opracovatelnosti materiálu jej lze použí.


Do červena zabarvená šamotová deska je nejčastěji využívána na opravy spalovací komory krbových kamen svépomocí, hodí se ale také do zahradních ohnišť a udíren, je dobř. Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: oprava šamotové desky v krbových kamnech. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Tento materiál používáme i pro naše stavby. Wolfshöher se používají do topenišť krbových kamen , krbů , pecí a pro vyzdívku ohniště a tahů kachlových kamen i sporáků.


Deska je vhodná pro zaklápění ohnišť a udíren. Na prodejně v Ostravě máme vždy vystaveno více jak krbových kamen a dva. Dobírkou dodáme skla, šamotové cihly, litinové rošty, tály, ocelové plotny, kompletní dvířka, těsnicí šňůry, nehořlavé izolační desky , regulátor teploty (tahu) – i na starší typy.


Obdobně postupujeme i při opravě šamotu krbových kamen. Vhodným nástrojem tmel upravíme do požadovaného tvaru – vyhladíme a začistíme. Tmel je vytvrzený po hodinách a dá se přetírat.


Šamotové desky do krbových kamen

Minimální pracovní teplota je °C. Doplňky ke krbovým kamnům Doplňky ke krbovým kamnům. Ať už krbová kamna vlastníte nebo se teprve připravujete k jejich nákupu a zvažujete vhodný výběr, určitě by Vám neměla uniknout naše kategorie plná doplňků ke krbovým kamnům.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod