Litinová kamna na uhlí

Uhlím topte jen v kamnech, které jsou určeny pro topení uhlím. Topit můžete peletami, dřevem, ale v nabídce naleznete i kamna na uhlí , stále oblíbený způsob vytápění obzvláště na chalupě či chatě. Nižší pořizovací cena, díky které kamna na uhlí oceníte, hledáte-li občasný zdroj vytápění, dělá z tohoto typu kamen dobrou volbou pro víkendové topení.


Celolitinová krbová kamna na tuhá paliva – dřevo a brikety. Vyberte si malé krbovky s výkonem do 6kW nebo velká kamna na polena s výkonem do kW. Prodáváme také teplovzdušné výměníky, kouřovody (roury a kolena), komínové růžice a doplňky ke krbovým kamnům. Brzy v prodeji také moderní peletová kamna. Kvalitní litinová vícepalivová kamna na dřevo a uhlí představují levný zdroj topení a zaručují dlouhou dobu hoření až hodin - systém nočního hoření.


Tato kamna mají speciální konstrukci, zesílené litinové pláty v topeništi a jsou vyrobena z vysoce jakostní litiny s dlouhou životností a odolností proti tepelnému namáhání. Rozhodně neplatí, že by jakákoli krbová kamna byla kamna na uhlí. Výrobci však mají modely, které spalování uhlí umožňují. Pokud u vámi vybíraných kamen není výrobcem vyloženě uvedená možnost spalování uhlí , tak v nich nedoporučujeme topit tímto způsobem. Italiana Camini GLORIA nebo velká ASIA.


Litinová kamna na uhlí

Litinová kamna : Celo litinová kamna jednoplášťová, která jsou celá z litiny např. Litina je slitina železa a uhlíku. Jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů. Připojení kamen na komín je možné z vrchní, či zadn.


Možno spalovit i hnědé uhlí. Designová dvouplášťová litinová krbová kamna na dřevo, s pálenými kachlemi, keramickým sklem, smaltovanou litinovou čelní deskou a zásuvkou na odstraňování popela. Výkon 2kW, vytápěný prostor 150m3. Naše poctivé výrobky propojily minulost s přítomností a mají přirozené místo v moderní architektuře.


Litinová kamna na uhlí

Kamna , která hřejí po generace. Vycházejí z tradičního norského řemesla a kombinují ho s funkčním, moderním designem, který je na jednu stranu inovativní, ale zároveň odolný vůči krátkodobým trendům. Jsou stará asi sto let,ale plně funkční. Palivo-dřevo, uhelné brikety a uhlí. Výška 154cm, obvod od spodu 124cm, 84cm, 64cm.


Nová povrchvá úprava - patina, nové sklo místo slídy a nová těsnící šnůra. V našem e-shopu můžete koupit chalupářská kamna na dřevo , uhlí , brikety a další pevná paliva. Chalupářská kamna obvykle nemají přední prosklená dvířka jako krbová kamna. Pokud myslíte ekologicky, litinová kamna na dřevo se řadí mezi nejekologičtější způsob topení a díky nejšetrnějšímu spalování splňují i přísné emisní normy. Prodám nová litinová krbová kamna od firmy Dovre, TAI 55M viz.


Litinová kamna na uhlí

Zapojení kouřovodu zadní, délka polen 45cm, boční přikládání, ke kamnům se dodává zásobník na uhlí. Dovre TAI M - kamna na uhlí a dřevo, ZDARMA DOPRAVA. Litinová krbová kamna Ambasador s troubou na pečení - kW Stylová krbová kamna na dřevo , doplněna troubou na pečení.


Využijte energii tvořenou spalováním nejen k vytápění, ale zároveň k přípravě pečených pokrmů. Vyzkoušejte klasické pečení jako za starých časů. Zjistíte, že pečeně nebo bábovka může. Při přehřívání ocelových nebo keramických kamen může dojít k jejich poškození, na které se nevztahuje záruka.


Litonová kamna jsou mnohem odolnější při rychlém topení, do litinových kamen lze používat i uhelné brikety a nejen dřevo nebo pelety. V naší nabídce jsou i litinová krbová kamna s teplovodním výměníkem. Krbová kamna z litiny mají delší životnost a především vysokou schopnost akumulace tepla, litinová kamna vydrží hřát dlouho i po vyhasnutí ohně v kamnech.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Zvolit si také můžete, zda hledáte krbová kamna s výměníkem nebo bez výměníku nebo zda hledáte kamna akumulační. Na trhu jsou tisíce modelů krbových kamen nejrůznějších značek.


Doplňkový rošt na uhlí pro vložení do krbových kamen K9. KRATKI KOZA KTF litinová krbová kamna s ventilátorem, 7-13kW – obvykle do dnů. Sálavá litinová kamna , výkon 8kW, vytápěcí schopnost 1m kouřovod 1mm horní nebo zadní, váha 115kg, palivo: dřevo, dřevěné brikety, uhlí. Krbové vložky Kompletní krby Sporáky na tuhá paliva.


Created by Netsimple AstraNet. Moderní vzhled pak dotváří ideální doplněk Vaší domácnosti.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze