Sedátko do vody

Vyrobeno z PVC o síle mm. Vyprodáno Upozornit mě, až bude zboží skladem. Maximální nosnost kg ( pro orientaci: tato hmotnost odpovídá věkové skupině od doměsíců). Dvojité nafukovací sedátko do vody.


Sedátko do vody

Sedátko má tři vzduchové komory a pohodlnou opěrku. Nafukovací sedátko pro dvě osoby. Každé sezení má síťové dno a držák na pití.


Jedná se o velmi kvalitní sedátko do vody , které je vyvabeno pevnými úchyty, opěrkami zad a držáky na pití. Kvalitní vinylové PVC 33mm - Průhledná horní. Neklouzavá sedací plocha s otvory pro odtékání vody. Tato sprchová sedátka jednoduše sklopíte a máte tak stále dostatek prostoru ve vašem sprchovém koutu.


Sedátko do vody

Sedátka do sprchy mají vysokou nosnost, v naší nabídce je dokonce sprchové sedátko s nosností 1kg. K pobytu u vody nebo u bazénu patří bez diskuze také nějaká ta nafukovací zábava na vodu. Tou největší klasikou je samozřejměnafukovací lehátko. Je vyrobené z kvalitného PVC, vhodné pre dievčatá aj pre chlapcov. Kruh má vzduchové komory - dva kruhy pre väčšiu stabilitu, sedadlo a opierku chrbta.


Ze spodní části sedátka pro děti se nacházejí přísavky, díky čemuž se dítě nespadne a sedátko je stabilní. Jednoduchým způsobem se dá uvolnit zespodu. Sedatko do vody najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Sedátko do vody

Děti sedí v sedátku a během koupání si hrají ve vaničce. Cítí se bezpečně a zároveň mají mnoho možností, jak odpoutat svou pozornost od koupání. Detské sedátko do vody Cotoons je nádherný doplnok na kúpanie pre najmenšie deti. Je vhodné pre chlapcov od veku mesiacov. Deti sedia na sedátku ako na stoličke a počas kúpania sa výborne zabavia.


Cítia sa bezpečne a zároveň majú veľa možností na veselú hru pri kúpaní. Kruhové sedátko má vzduchové komory a opěrku pro hlavičku. Užijte si léto s úžasnými výrobky Intex!


Sedátko do vody

Produkt je vyroben z kvalitního masivního vinylu a je určeno pro děti od roku do let. Tisk Doporučit známému. Není záchranná pomůcka. Dětské plavátko průměr 76cm s opěrkou. Dvě vzduchové komory, lano po obvodu a dva držáky na pití.


Smoby zelené detské sedátko do vody v štýle milej žabky s kvetinkou a doplnkami je vhodné pre každé dieťa od veku mesiacov. Dvě opěrátka pro pohodlné sezení. Velký vestavěný chladič s víkem. Lano po celé délce nafukovačky.


Opravná náplast přiložena.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod