Přímotopné panely

Přímotopné panely

Nabízíme elektrické přímotopy a úsporné sálavé přímotopy, infrapanely, skleněné a mramorové sálavé panely , přímotopná topidla do koupelny. C, takže nepřepalují vzduch, díky malému podílu konvekce z celkového výkonu jej také nevíří, jako přímotopné konvektory. Proti přímotopům potřebují sálavé panely pro srovnatelný výkon daleko větší rozměry, což je dáno jejich plochou konstrukcí.


Přímotopné panely značky NOBØ jsou tradiční norské produkty prověřené drsným severským klimatem. Spojují v sobě vysoké nároky na efektivní vytápění, atraktivní design a díky své nadčasové regulaci významné úspory elektrické energie. Akumulační přímotopné panely HETTA. Elektrický topný panel s akumulací využívá výhodných vlastností topného sálavého panelu a akumulační části. Tímto spojením se podstatně zvyšuje účinnost celého systému topení.


Při vhodně zvolené regulaci jsme ve spolupráci s našimi zákazníky dlouhodobým měřením zjistili úsporu kolem oproti klasickým přímotopům. V sekci Proč naše panely najdete měření a také vyúčtování elektřiny od ČEZ po změně vytápění. DPH a poplatků za rycyklaci elektrospotřebičů. Přímotopné konvektory ECOFLEX patří mezi první výrobky, používané ve velkém měřítku pro elektrické vytápění.


Přímotopné panely

Elektrické topení (zvláště pro nízkoenergetické domy) se dnes řeší především jako velkoplošné podlahové nebo stropní vytápění, přesto elektrické konvektory stále nacházejí své uplatnění. Podívejte se na naší nabídku přímotopů a vyberte si ten pravý pro vás podle výhřevnosti, designu či vytápěného prostoru. Neváhejte nás kontaktovat. Pokud si nejste jistí svýběrem nebo máte jakékoli otázky, rádi vám poradíme.


Nezávazná poptávka zde. Varianta Standard: - kvalitní léty ověřené akumulační sálavé topné panely s vlnitým povrchem. Rychle se instalují, jsou snadno dostupné a navíc hned hřejí. Pracují na principu konvekce, kdy spodní částí vstupuje chladný vzduch, který je ohříván topným prvkem, vzduch se ohřátím rozmíná a vystupuje hodní mřížkou.


Přímotopné panely

Sálavý konvektor s programovatelným termostatem. U sálavých konvektorů je teplo až z předáváno formou sálání. Tato sálavá složka velmi výrazně zvyšuje komfort vytápění, proto jsou sálavé konvektory nejkomfortnějšími topidly v oblasti přímotopných konvektorů. Výběr podle výrobců: Loga Název. Skrýt výběr podle výrobců Zobrazit.


Nabízíme kvalitní nástěnné přímotopné konvektory Ecoflex, AIRÉLEC a STIEBEL ELTRON za výhodné ceny. ECOSUN – jsou sálavé topné panely , pracující na principu infračerveného záření. ECOFILM – jsou originální stropní nebo podlahové topné fólie.


Přímotopné panely

ECOFLEX – jsou léty prověřené bytové přímotopné elektrické konvektory. ECOFLOOR – jsou topné kabely a rohože pro vnitřní i vnější použití. Umísťují se většinou pod okna. Aktuální katalog firem v kategorii přímotopné panely.


Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. PŘÍMOTOPY nebo AKUMULAČNÍ PŘÍMOTOPNÉ PANELY ? Bohužel jiný způsob vytápění než elektřinou zde není možný! Výrobce udává úsporu na el.


Elektrické přímotopné koventory Fenix zahrnují širokou nabídku nástěnných a přenosných konvektorů. Nástěnné kovektory můžeme rozdělit na klasické, kde je veškerá tepelná energie předána konvekcí (prouděním) a na konvektory sálavé, které předávají min. INFRAOBCHOD doručuje bezpečně prostřednictv.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod