Elektrokoloběžka 1000w

Free Shipping Available. Looking For Mix Sample? Konečně OFF-ROAD koloběžka pro náročné - GR7! Je konec namáhavého odrážení nebo nekonečného seřizování benzínového motoru. Budoucnost patří elektrické trakci.


S touto motokoloběžkou dostanete celkem hodně muziky za relativně málo peněz. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Spalovací motory již pomalu vycházejí z módy. Ekologická doprava je budoucnost a my Vám ji přinášíme již dnes. Nový model koloběžky ve stylu Choppers Cruiser.


Model s lithiovou baterií 60V 12Ah a dojezdem až 50km - dle profilu trati a váze jezdce. Nabízíme kvalitní elektrické motokoloběžky od různých výrobců. Motokoloběžky jsou osazeny motory s výkonem120W, 250W. Tyto motory jsou vhodné pro jakéhokoliv jezdce a zvládnou. Tato elektrokoloběžka má baterie 12V (12Ah), které jsou v nepromokavém pouzdře, nechají se jednoduše vyjmout a při použití externího konektoru (najdete v naší nabídce) se nechají.


Elektrokoloběžka 1000w

Velká baterie, velký výkon, velká kola! Tato modifikace se vyznačuje přítomností odnímatelného sedadla! Kapacita baterie je jedním z hlavních parametrů elektro koloběžky. Vítáme Vás v našem internetovém obchodě, a doufáme, že budete s naší nabídkou spokojeni. Zabýváme se prodejem zboží již několik let.


Do velkých kopců pojedete rychleji, než s běžnou koloběžkou po rovině. Model s vyjímatelnou lithiovou baterií 60V 20Ah a dojezdem až 150km. Odstín a vzhled koloběžky se může mírně lišit z technologických důvodů.


Elektrokoloběžka 1000w

Máme ke každé nabízené koloběžce kompletní seznam náhradních dílů. Pokud máte koloběžku zakoupenou přes náš web, stačí poslat foto dílu který potřebujete. Ah baterií, pohání skútr na vzdálenost až kilometrů s jedním nabitím baterie, v závislosti na terénu.


Prodáváme elektrické koloběžky pro malé i velké. Elektrické koloběžky Ostrava. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. SXT, Joyor, BlueTouch a dalších.


Elektrokoloběžka 1000w

Koloběžka je vybavena zrcátky, uzamykatelným boxem pod sedlem, tachometrem, zadními blinkry, pře. Potřebujete pomoct při výběru stroje přímo pro vás? Tak jako první otázka vzniká zřejmě ohledně ceny. Samozřejmě, že baterie 20Ah jsou kvalitnější na jízdu, ovšem pokud někoho netrápí to, že ujede o zhruba km méně, tak bohatě stačí baterie 12Ah, která je zcela dostačující na běžný provoz.


Díky unikátnímu rámu je jednoduše ovladatelná, vzdálenost těla od řídítek je přesně taková, aby bylo těžiště umístěno na nejlepším místě. I proto je jízda na Picolu velmi komfortní. Podařilo se nám stvořit stroj, na kterém.


Elektrokoloběžka 1000w

Velký výběr elektrokoloběžek s velkou výdrží baterie.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod