Elektrický sušák ručníků do koupelny

Elektrický sušák ručníků do koupelny

Elektrický sušák ručníků Innova Goods, šedý,90W. Vhodný do koupelny , ložnice a do dalších místností, kde najde uplatnění. Podle potřeby ho lze zavěsit na stěnu nebo nechat volně stát. Zvlášť vhodný na zimu, ale využijete ho.


Veškerý obsah těchto webových stránek, včetně fotografií, textů, filmů, ikon, grafiky a ostatních prvků je chráněn zákonem o autorství. Další možností, jak si pořídit zajímavý designový topný žebřík do koupelny , je vybrat vhodný topný žebřík primárně určený pro teplovodní vytápění a dodatečně ho osadit topnou tyčí. Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého. Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné.


Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky. Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny. Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI. Hledáte nejlepší otopné těleso do koupelny ? Na plné čáře vyhrává koupelnový topný žebřík. Díky topné tyči do žebříku s termostatem budete mít teplo v koupelně v přesně nastavený čas.


Vyberte si rychle podle parametrů na FAVI. Provozní povrchová teplota je dosažena během - minut po připojení k síti. Jeho užitné vlastnosti vyniknou zejména v době mimo topné sezóny. Konstrukce sušáku umožňuje jeho stálé zapojení do sítě. Zahřátí na užitnou teplotu trvá cca minut.


Povrchová provozní teplota je cca. Ventilátory do koupelny Koupelnové doplňky. Sušák se dá ihned namontovat bez jakéhokoliv plnění a jiných úprav.


Zapomínat nelze také na fakt, že sušák ručníků díky možnosti zapojení do zásuvky a jeho nahřátí zajistí, že ručník bude suchý téměř za pár chvil. Tím eliminujete negativum spojené s tím, že by ručník zasmrádl. Sušáky ručníků mohou posloužit i jako alternativa k topným žebříkům. V černé barvě jsou nejen trubky a uchycení, ale i napájecí kabel a elektrická zástrčka.


Lze ho nainstalovat na zeď jako závěsný sušák nebo o zeď opřít a zafixovat horními úchyty. Uvnitř topného tělesa je. Je vyrobeno z bíle lakované oceli. Sušák na ručníky by měl být instalován minimálně 6mm nad zemí. Pověste ho do koupelny na stěnu a budete mít vždy ručníky suché a nahřáté!


Elektrický sušák ručníků do koupelny

Tento elektrický sušák na ručníky je velice praktický a využijete ho po celý rok, protože se dá používat i jako běžný sušák bez zapojení do elektřiny. Vyrobený z hliníku a ABS. IG S-dry Žebřinový elektrický sušák na ručníky v originálním a kompaktním provedení, zabírající minimální prostor a nabízející maximální výkon.


ELEKTRICKÉ SUŠÁKY RUČNÍKŮ , Koupelny Frýdek, s. Používá se jako přídavné topení do koupelny v kombinaci s podlahovým vytápěním. Efektivní elektrický sušák ručníků s nízkou spotřebou energie je dodáván v provedení leštěná nerez, nebo černá-mat. Zákazník má na výběr připojení pomocí kabelu do zásuvky nebo skrytým el. KARES elektrický sušák do koupelny , předsíně, verandy - V-900mm - Š 90mm - provedení lesklý chrom - sušák je vytápěn el. Ramena radiátorů lze otočit o 180°, které umožňí snadné zavěšení ručníků na radiátor.


Na spodní hraně vertikálního profilu je integrován vypínač s časovačem. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Dá se používat i jako elektrický sušák na prádlo.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze