Prodám vafky

Prodám vafky

Demontované jako funkční na termostat, časovač již blbnul. Duvod prodeje neuskutečněný pronájem bytu. Prodávám tedy na náhradní díly. Prohlédněte si aktuální inzeráty vafky.


U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Kyjov nebo Brno a okolí. Kvart Plynové topidlo Vafky T - podokenní plynové topidlo s výkonem kW, s možností odvodu spalin přes stěnu ven nebo do komína.


Inzerce na bazaru je zdarma. Vafky plně funkční, prodáváme z důvodu rekonstrukce objektu. Topí perfektně, nepoškozené. Nejspíš s nekompletním vývodem.


KVART Plynové topidlo VAFKY T. Funkční, nepoškrábaná, předvedu. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Rekonstruujeme dům - dohoda jistá. V provozu jen několikrát – chalupa, jako nové. Speciální keramická hmota v ohništi dává plamenům romantický vzhled hořícího uhlí. Hliníkový výměník zabezpečuje velmi dobrou tepelnou vodivost, což příznivě ovlivňuje spotřebu plynu: může při výkonu kW klesnout. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Hlavní menu Bazar pro dům a zahradu Voda, topení a plyn kamna VAFKY. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a vy. Ostatní - Plynova kamna bazar.


Vafky jsou let staré, každoročně revidované. S veškerým příslušenstvím pro zabudování zdarma. Dovezu zdarma po jižní Moravě. Měl jsem ho na viadrusu a ohříval vodu rychleji než kotel. Je dlouhý 155cm na okraj kouřovodu.


Cena za nové devět tisíc Kč. Vše včetně příslušenství. Plynová topidla KARMA , GAMAT, MORA PT , VAFKY , KARMA BETA. Topidlo je vybaveno mechanickou. Na trh jsou uváděna v provedení na zemní plyn nebo propan - butan.


VAFKY jsou ideálním řešením pro prostory s nepravidelným vytápěním, odpadá zde riziko. Tovární nastavení je pro zemní plyn ale možné přestavení na propan.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod