Nivala s výměníkem

Nivala s výměníkem

Klasický design s moderní technikou. Když se řekne krbová kamna, vybaví se mnoha lidem právě tyto tradiční tvary. Některá krbová kamna s výměníkem mají navíc pasivní formu ochrany, tzn.


Při výpadku elektrického proudu, v momentě, kdy voda ve výměníku dosáhne 95°C, se uzavře pomocí speciální termostatické kapilární klapky přívod primárního přísunu vzduchu do spalovací komory, čímž je znemožněno hoření. Nivala s výměníkem , antracivoý lak, šedá dlažba - kamna s výměníkem Oblíbená ocelová dvouplášťová krbová kamna s teplovodním výměníkem. Rovné prosklení, velká plocha prosklení, rozměrné topeniště. Možné je i připojení ke stávajícímu otopnému systému s elektrickým nebo plynovým kotlem. Kamna NIVALA TV předávají přibližně tepelného výkonu prostřednictvím teplovodního výměníku do okruhu ústředního nebo etážového topení.


Vás potřebovat upřesnit dodací adresu a kontaktní údaje, výrobek který si chcete nechat nainstalovat, popis komínu jako je výška do středu otvoru od země, průměr otvoru - komínu a materiál ze kterého. Plechová kamna s výměníkem. Tato kamna mají regulovatelný celkový výkon - 1kW, z toho je výkon do výměníku 1kW. Kamna spojují moderní design a zároveň tradiční a oblíbený obloukový tvar.


Vyrábí krbová kamna, krbová kamna s výměníkem , krbové vložky a nově i krbové sestavy. Všechny výrobky splňují veškeré požadavky na moderní topidlo a nejpřísnější evropské normy. Jedná se o ocelová kamna, ohniště je vyloženo nehořlavým materiálem, takže se oheň nedostane na korpus kamen, rošt z žárobetonu zajišťuje lepší parametry spalování a delší životnost. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Kamna s výměníkem s terciálním spalováním, externí přívod vzduchu, provedení lak antracit, šedá dlažba, chromové kování. Není nic lepšího, než-li předat ohřátou vodu z teplovodního výměníku krbových kamen do teplovodního oběhu. Teplovodní krbová kamna za super cenu. Zakoupením krbových kamen s výměníkem získáte teplo v celém domě i teplou vodu třeba na večerní lázeň. Díky těmto kamnům budete moci obohatit rodinné večery o uklidňující koncert praskajícího dřeva a televizi vyměnit za romantiku před krbovými kamny , třeba se sklenkou dobrého vína.


Nivala s výměníkem

Jak se žije s krbovými kamny NIVALA s výměníkem Ačkoliv je Jablonecko známé hlavně bižuterií, při návštěvě v Dalešicích jsme zavzpomínali na ševcovský verpánek. Jeden býval v domku na samotě u lesa, kde se narodil pan Jirka. Kamna lze připojit na komín pomocí horního vývodu. Krbová kamna českého výrobce. KRBOVÁ KAMNA NIVALA S VÝMĚNÍKEM - ANTRACIT.


Krásná a moderní kamna Nivala s výměníkem mají výkon – 1kW (z toho výkon výměníku činí 1kW), nabízí terciální spalování a také možnost doplnění vychlazovací smyčky nebo výměny výměníku za záslepku. Na kusové dřevo, uhelné briket a dřevěné brikety. Doporučeným palivem je kusové dřevo, ekobrikety a uhelné brikety.


Nivala s výměníkem

Výkon celkový 8-1kW. W a vytopí prostor o objemu 90–2m výkon výměníku je 10. W, maximální přetlak 0. Mpa, objem výměníku je litrů, tepelný spád 75°C až 60°C, účinnost. Mezi hadici z vodovodu a kotel se připojí termostatický ventil s čidlem.


Tento ventil je normálně zavřený, ale když zjistí, že v kamnech je ° C nebo více, tak se otevře a pustí do smyčky studenou vodu z vodovodu. Tato voda prochází smyčkou a tím ochlazuje topnou vodu v kamnech, přičemž se s topnou vodou nemíchá.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze