Litinová kamna koza

MAXIMÁLNÍ VYUŽITÍ ENERGIE Maximální využití tepla a bezproblémový provoz díky stěnám topeniště z kvalitní litiny o tloušťce mm. Spalování palivových částic díky deflektoru, který prodlužuje výfukovou cestu. Litinová kamna na spalování dřeva a dřevěných briket KOZA K8. Možno spalovit i hnědé uhlí. Malá kamna vyrobená z litiny, vyznačují se klasickým designem a jednoduchou obsluhou.


Jmenovitý- provozní – výkon tohoto výrobku je kW.

Je schopen vytopit prostor o objemu do 1m3. Přívod vzduchu nad sklem(tzv. oplach skla) zajistí jeho čistotu. Komfort navyšuje možnost horního i zadního připojení.


Kratki KOZA K- litinová kamna. Tato varianta díky prosklení prostorově zvětší efekt plamene. DÁREK - PODPALOVAČ ZDARMA! W, tuhá paliva, Výměník, litinová , 1mm, cm. Primární přívod vzduchu je regulovatelný přes popelník, sekudární je regulovatelný a slouží pro oplach prosklení topeniště.


Malá litinová kamna na spalování dřeva a dřevěných briket Koza K6.

Oblíbená krbová litinová kamna s bočním sklem. Kamna jsou vyrobena z kvalitní… –. TURBOFAN - turbína, ventilátor TURBOFAN, jejímž úkolem je efektivnější rozvod tepla vyvíjeného kamna typu ,, koza ,, v místnosti, ve které kamna pracují. Na našem specializovaném eshopu najdete široký výběr všech druhů krbových kamen za výhodné ceny. Nabízíme odborné poradenství při výběru kamen.


Vysoce kvalitní litinová krbová kamna , určena primárně k vytápění. V naší nabídce naleznete všechny možné varianty kamen od různých výrobců, každé se svým originálním designem a svými vlastnostmi. Dobrý den, Žádná horní deska u modelů Koza není varná, ale k modelům KKlze při zapojení zadního vývodu kouřovodu dokoupit varnou plotýnku, která se instaluje místo záslepky horního kouřovodu. KRbová kamna jsou vyrobena z kvalitní litiny a mají záruku let. Mají moderní systém spalování s přívodem terciárního vzduchu, který přispívá k optimalizaci spalovacího procesu.


KRATKI - litinová krbová kamna. Litinová pícka na spalování dřeva a dřevěných briket Koza Ktunel. Specializujeme se na litinová kamna , litinové krbové vložky a litinová kamna s výměníkem. Do domu vám krby a kamna vnesou teplo a příjemnou atmosféru.


Potřebujete krbová kamna s výměníkem nebo si je budete kupovat podle typu paliva? Vyberte si z široké škály materiálu a typu krbových kamen. Velmi oblíbená jsou kamna na pelety.


MIMOŘÁDNÉ OPATŘENÍ: Vážení zákazníci, vzhledem k situaci ohledně šíření nákazy koronavirem jsme nuceni do odvolání přistoupit mimořádným opatřením.

Krbová kamna jsou vyrobena z kvalitní litiny a oplach skla vám zajistí krásně čisté sklo. Klasická krbová kamna zdobená z venkovní strany rustikálními motivy působí v interiéru velmi dekorativně. Samozřejmě primárním cílem krbových kamen KOZA Kje produkce tepla.


Přemýšlíte nad tím, čím by pro vás a váš dům, mohla být přínosná litinová krbová kamna ? Dala by se lehce popsat třemi slovy: odolnost, trvanlivost, a kumulace. Vyrábí se z odlévané litiny a tak díky tomu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze