Keramické pece

V dubnu akce pro všechny keramické pece : až o nižší ceny než přímo od výrobce _____ Po dohodě Vám upravíme cenu jakékoli keramické pece. I my se keramikou bavíme, pořádáme keramické kurzy, máme vlastní keramickou dílnu a pořádáme řadu dalších souvisejících aktivit, proto víme, co pro svou práci potřebujete a umíme vám to v té nejlepší kvalitě a servisu nabídnout. Dodáváme jak klasické pece různých parametrů, tak i pece průmyslové, laboratorní. Od úplných začátečníků (provozovatele výtvarných studií, uměleckých ateliérů, domácích, školních a terapeutických dílen) až po zavedené řemeslníky, tedy hrnčíře, výrobce užitkové či dekorativní keramiky a kachloví.


Výroba keramických kachlíc, na stavbu kachľových pecí, krbov a kachiel. Kachľové a keramické pece a krby. Radi Vám pomôžeme pri akýchkoľvek potrebách v oblasti tepelného spracovania kovov, plastov, keramických materiálov, skla a regulačnej techniky.


Najdete zde pece kruhové a komorové od firem LAC a KITTEC. Nabízíme vše v oblasti hrnčířství a keramiky. Keramické materiály _ hlíny, glazury, engoby, barvítka a pigmenty.


Keramické pece

Poskytujeme dodávky surovin, hmot, příslušenství a dalších potřeb pro keramické dílny. VÝROBA PRŮMYSLOVÝCH PECÍ. Věnujeme se vývoji a výrobě průmyslových pecí, a to jak v individuálních projektech, tak ve standardních produktových řadách. Speciální pec na výpal smaltu a sklo o objemu 20l.


Umožňuje bezpečnou manilupaci při otevírání pece za vysokých teplot. Výroba speciálních vypalovacích pomůcek a náčiní. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Jednoduché ovládání a snadný servis. Na to u pecí na keramiku a sklo klademe největší důraz. Naši zákazníci si nejvíce chválí dlouhou životnost pecí. A my jsme rádi, že naše zařízení pro výpal keramiky a. Kolekcia keramických akumulačných pecí Tulikivi s rúrou na pečenie ponúka možnosť nielen pripraviť chutné jedlá na nezávislom zdroji tepla, ale zároveň aj možnosť ohrevu domu pomocou sálavej akumulačnej pece.


V ponuke sú rôzne modely. Zařízení keramických dílen _ pece , hrnčířské kruhy a další pomůcky a potřeby pro keramiku. KERAMICKÉ VYPAĽOVACIE PECE HRNČIARSKE KRUHY Pre školy, škôlky, keramické dielne a hobby keramikov, ale aj pre profesionálne tvorenie keramiky.


Keramické pece

Kvalitní a levné potřeby pro keramiky, potřeby pro keramické tvoření, práce s keramickou hlínou, potřeby pro keramiku, vybavení do keramické dílny, nářadí na keramiku, pec na keramiku, pece keramické , vypalovací keramické pece , pláty do pecí, licí břečky, kukačka, glazovací kleště, dekorační točna, malířský. Vybavení pecí: pálicí pomůcky (pláty do pece , stojánky, atd). Vypalovací pece KITTEC CB Studio line jsou zhotovovány v malých sériích a nabízení vynikající poměr ceny a výkonu. Potřeby pro výrobu a práci s keramikou a glazurami.


Engoby německé kvality, pomůcky. Vážení zákazníci, vzhledem k nařízení vlády o uzavření obchodů a omezení volného pohybu osob z důvodu zabránění šíření koronavirové infekce je možné provádět platbu přednostně převodem, v hotovosti jen po předchozí domluvě. Dva slévači a přátelé, kteří první pece stavěli pro radost a kamarády. Dnes vlastní firmu o 2zaměstnancích, vyrábí pece a sušárny pro firmy z celého světa a žárobetonové tvarovky pro evropský trh.


Keramické pece

Po dobu našej činnosti sme obslúžili radu zákazníkov k ich spokojnosti. K našim stálym zákazníkom patrí CVČ, školské krúžky, keramické dielne a aj jednotlivci. Materská spoločnosť MB-SVING s.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze