Kamna hs flamingo

HS Flamingo se rozhodlo zavítat do segmentu kachlí. Navázali jsme tedy spolupráci s výrobce pravých kachlí a vymysleli kamna BALI. Všechna naše krbová kamna a vložky splňují nařízení. Katalogy krbových kamen a. This site won’t let us show the description for this page. Jediné co potřebujete je komín k odtahu zplodin, který má dostatečný průměr a zpevněnou podlahu.


Kamna hs flamingo

Teplovzdušná krbová kamna Flamingo s rozsahem výkonu - kW. Léty prověřený design a spolehlivost. Kamna která zahřejí, ale i ozdobí interiér. Krbová kamna Flamingo Deluxe. Je zde kladen velký důraz na použité materiály a především jejich sílu.


Kamna můžete napojit na externí přívod vzduchu. Komora je konstruovaná ze šamotových dílců a litinového roštu. Distribuce je vedena přes tři hlavní prodejní značky Flamingo , Aquaflam a Masterflamme. Jsme ryze českou společností se silným zázemím a dynamickým tahem na branku. Funkční design pro moderní interiér.


Kamna hs flamingo

Koupí teplovzdušných kamen Aquaflam získáte vysoký výkon do radiátorů. Poradíme a přivezeme zcela ZDARMA. Individuální přístup - Konzultace a posouzení vybraného topidla pro váš interiér ZDARMA. Značka HF Flamingo se zabývá výrobou krbových kamen i krbových vložek a je mimořádně úspěšná i na evropském trhu. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Pro co nejefektivnější spalování je přivedený vzduch dále rozdělen na primární (pod rošt), sekundární na oplach skla a terciální pro podporu spalování plynných částic. Ventilátor na kamna FLAMINGO pětilopatkový, stříbrný. Vývod spalin horní o průměru 1mm.


Kamna hs flamingo

Další velkou výhodou těchto krbových kamen je jejich neokoukaný moderní desig. Díky sekundárnímu a terciálnímu spalování mají kamna vysokou účinnost a dochází k efektivnímu a úspornému hoření dřeva, ale zároveň ke vzniku pouze minimálního množství popela. Ocelová dvouplášťová konvekční kamna. To zajišťuje velmi nízkou roztažnost materiálu, vysokou kvalitu a dlouhou životnost celého zařízení. Ve spodní části nasávají trubky studený vzduch, který se průchodem.


Inovativní doplňky směřují především ke zlepšení obsluhy krbové vložky. Konvekční kamna jsou dvouplášťová, kde ve spodní části krbových kamen dochází k nasávání studeného vzduchu mezi plášť spalovací komory a vnější plášť kamen. Zde se prouděním ohřívá a stoupá vzhůru.


Kamna hs flamingo

Zobrazit detailní údaje. Dvouplášťová krbová kamna v elegantním moderním designu, výkon kamen kW. HS FLAMINGO MASTERFLAMME Grande I - krbová kamna.


Sekundární a terciální přívod vzduchu podporují úplné spálení plynných částic, proto dochází pouze k minimální tvorbě popela.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze