Hladinový spínač hrh 5

Hladinový spínač hrh 5

Hladinový spínač s jednostavovým strážením. Nastaviteľné oneskorenie ( -10s). Meracia frekvencia Hz zabraňuje polarizácii kvapaliny a zvýšenej oxidácii meracích sond.


Lze volit mezi funkcí dočerpávání a odčerpávání. Měřící frekvence Hz zabraňuje polarizaci kapaliny a zvýšené oxidaci měřících sond. Jsme zavedená firma s více než 20ti lety zkušeností na trhu elektroinstalací. POPIS Komplety jsou ve třech.


H a D) - dvouhladinový spínač vodivých kapalin jednostavový hlídá jednu. Voľba medzi funkciou dočerpávanie a odčerpávanie. Hlídání nebo úrovní hladin ( nebo tři sondy).


A, spínací kontakt, ks. Zvýšené krytí IP předurčuje hladinový spínač HRH -pro použití v. Podle zjistění, je napájení HRH odebiráno až za tlakovým spínačem, tedy hladinový spínač dostane napájecí napětí až po poklesu tlaku v. HRH – vyhledávání fulltext pomocí vysoké relevance – strana 3. Jednostavový sleduje jednu úroveň hladiny, dvojstavový sleduje dve úrovne (spína pri jednej úrovni a vypína pri druhej). Výhodou je možnosť nastavenia odčerpávanie alebo dočerpávanie a tiež oneskorenie spínanie (napr. Pri kolísaní hladiny). Přístroj lze použít pro kontrolu hladiny vodivých kapalin v jímkách, nádržích, bazénech.


Pro zamezení polarizace. Viac obrázkov: Informácie o tovare Relé je určené pre kontrolu hladiny v studniach, nádržiach, bazénoch, tankeroch, zásobníkoch. Sada obsahující rozvodnici včetně vývodek a hladinový spínač pro kontrolu hladiny ve studnách, jímkách, nádržích, zásobnících, tankerech. Zobrazuji až z celkového počtu zboží , dotaz zabral 0. Jedná se o hladinový spínač ve zvýšeném krytí IP 6 což jej předurčuje pro použití v náročných prostředích jakými jsou např.


Hladinový spínač hrh 5

Volba funkce dočerpávání nebo odčerpávání. Vyznačujú sa jednoduchým spôsobom inštalácie bez zložitého prepájania a zapájania - všetko je pripravené na montáž. Možnost připojení sond. IPjej předurčuje k provozu v náročných podmínkách - kontrola hladiny ve studnách, jímkách, nádržích, bazénech, tankerech,. Joupil jsem si hladinový hlídač na studnu od Elka.


Poradíte mi někod jakou citlivost (SENS) mám nastavit. Budu to mít jen na hlídání hladiny, že když klesne voda pod čerpadlo tak aby čerpadlo neseplo. Modulární hladinové spínače nabízíme od výrobců ELKO EP a Eleman. U modulárních hladinových spínačů v rámci jednoho relé lze navolit i konfigurace pro jedno- hladinový i více- hladinový spínač. Vyznačují se jednoduchým způsobem instalace bez složitého propojování a zapojování – vše je připraveno k montáži.


Hladinový spínač hrh 5

Kontrola hladiny ve studnách, jímkách, nádržích, bazénech, tankerech, zásobnících. Určeno pro automatický chod 1-fázových i 3-fázových čerpadel. Společnost ELKO EP, lídr v oblasti chytrých elektroinstalací přichází s vysoce odolným hladinovým spínačem v krytí IPa několika možnostmi nastavení.


Nabízí dvě konfigurace, jednostavové a dvoustavové hlídání hladiny. Díky tomu je možné měřit spodní nebo vrchní úroveň hladiny, obě úrovně. HRH-MS-VS-4A – hladinový spínač.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod