Elektrobock bpt22

Elektrobock bpt22

Je určen pro automatickou regulaci vytápění v místech, kde je nákladné nebo zcela nemožné tažení vodičů od termostatu ke kotli. BPTbezdrátový prostorový termostat. Výhodou je přednastavený týdenní program, který je možné měnit podle individuálních požadavků uživatele. Všechny informace o produktu Termostat Elektrobock BT2 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Elektrobock BT22. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Velký podsvícený displej na vysílači umožňuje ovládání termostatu i za tmy. Navíc, nabízí intuitivní navigaci ve vybraném jazyku. Návod - Elektrobock bezdrátový termostat BPT22. Prohlášení o shodě - Elektrobock bezdrátový termostat BPT22.


Produktový list - Elektrobock bezdrátový termostat BPT22. Tento pokojový termostat je určen pro automatickou regulaci topných soustav v rodinných domech a bytových jednotkách s vlastním kotlem (plynové, elektrické). Možnost ovládání i za tmy nabízí velký podsvícený displej. Internetové ceny, cenník.


Přijímač je vybaven systémem samoučení kódu a pamětí E-EPROM, která uchová uložený kód i při. Na stránce neleznete návody a manuály na Elektrobock v českém jazyce ke stažení zdarma ve formátu pdf. Katalog návodů Požádat o návod Naši partneři Napište nám.


Hlavní stránka › Elektrobock. V niektorých situáciách je nemožné viesť spojenie od termostatu ku kotlu klasicky, tj. ELEKTROBOCK Termostat BPT22. V takých chvíľach prichádza ku slovu termostat Elektrobock BT 2 ktorý je bezdrôtový, s batériovým napájaním. Termostat se vyznačuje velkým displejem s oranžovým podsvícením, které působí příjemným teplým dojmem.


Moderní tvar s jemným chodem ovládacích prvků řadí tento termostat do vyšší kategorie daných výrobků. MADE IN CZECH REPUBLIC V případě záručního a pozáručního servisu, zašlete výrobek na adresu výrobce. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nově přehlednější a rychlejší. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Bezdrátový termostat - Elektrobock BPT22. Výhodou je rychlá změna požadované teploty pouhým otočením kolečka a možnost nastavení týdenního programu s 6-ti teplotními změnami na den. Termostat s možností aktivace nočního poklesu, nastavení jiné teploty na dobu minuta – dní (režim dovolené).


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Bezdrôtový termostat Elektrobock BPT22. Elektrobock Termostat prostorový, digitální PT3 Elektrobock Termostat bezdrátový digitální BPT 10 programovatelný, Elektrobock Termostat prostorový digitální PT2 Elektrobock Termostat pokojový bezdrátový BPT2 Elektrobock Termostat prostorový digitální PT2 Elektrobock Termostat bezdrátový - kolečko BPT01 Elektrobock Termostat. Možnosť ovládania aj za tmy ponúka veľký podsvietený displej.


Prijímač je vybavený systémom samoučenia kódu a pamäťou E-EPROM, ktorá uchová uložený kód i pri.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod