Rustikální krby

Rustikální krby

KK-R-Předběžná poptávka. Toto označení získaly právě pro svůj design, který má evokovat původní styl, kdy se používaly částečně opracované nebo vůbec neopracované materiály. Přejít na ukázku našich projektů. Neotřelé provedení krbů oživí Váš interiér.


Společnost krby ARDENS jsou profesionálové na trhu s krby. Na jejich práci se můžete spolehnout, kladou důraz především na bezpečnost, kvalitu a spolehlivost jejich práce. Jsou autorizovaným distributorem francouzské značky Godin a služby.


Kamna, která prohřejí Váš dům nebo chalupu. Klademe velký důraz na kvalitu, bezpečn. Ten vzhle který na první pohled napoví, nebo alespoň nabyde dojmu, že právě tento krb je součástí domu už po několik desetiletí?


Tak právě pro vás jsou rustikální mramorové krby tou správnou volbou. Rustikální mramorové krby Máte rádi lehce, nebo více lidový vzhled? Do domu vám krby a kamna vnesou teplo a příjemnou atmosféru. Vyberte si z široké škály materiálu a typu krbových kamen.


Potřebujete krbová kamna s výměníkem nebo si je budete kupovat podle typu paliva? Velmi oblíbená jsou kamna na pelety. Mezi jejich charakteristické znaky patří venkovský styl odrážející způsob života v dobách dávno minulých. Při jejich stavbě jsou často využívány neopracované nebo jen částečně opracované materiály jako je například kámen, dřevo či kachle. Prodej krbů, krbových sestav a příslušenství.


Buďte první, kdo se dozví o našich novinkách a získá exkluzivní nabídky. Krbové realizace zde dělíme mimo jiné i na klasické krby , moderní a rustikální krby. Jelikož toto je čistě individuální hledisko, nemůžeme vyloučit, že krb, který je zde považován za klasický, se zákazníkovi může jevit jako moderní a opačně. Year-Old Woman Creates Incredible Camper Van for Full-Time Living (Van Tour) - Duration: 15:29.


Zákazník by měl vždy zvážit celkovou tvář svého domova, aby vybral to nejvhodnější provedení, které bude dobře zapadat do stávajícího interiéru. Realizujeme obklady krbů na míru dle přání zákazníka. Nabízíme široký výběr obkladů a tvarů krbů.


Rustikální krby

Obložení krbu přírodním kamenem dodá Vašemu interiéru jedinečný vzhled. Přírodní kámen je vhodný pro obklady krbů zejména díky svým dobrým tepelným vlastnostem. Firma KRBY – Müller se zabývá kompletním řešením stavby krbů, kamen, komínů a sporáků od návrhu, projektu až po vlastní realizaci. Stavbou krbů se zabývám více než let. Po celou dobu spolupracuji s předními evropskými výrobci krbových a kamnových topenišť a ostatních kamnářských materiálů.


Jsme autorizovaný distributor francouzských krbů a krbových kamen Godin, Philippe a Cheminées Diffusion. Nabídneme vám krb z masivních trámů doplněných štípaným pískovcem či jiným kamenem, případně cihlami. Podívejte se do naší galerie a nechte se inspirovat.


Rustikální krby

Krby , které promění váš domov. Teplovzdušné krby Hoxter AKTUÁLNÍ KATALOG HOXTER KE STAŽENÍ ZDE AKTUÁLNÍ CENÍK HOXTER KE.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze