Krby kobok

SLOVENSKÝ VÝROBCA KRBOV. Tradícia, inovačný prístup a moderné výrobné technológie nám umožňujú predložiť Vám širokú komplexnú ponuku krbových spotrebičov a základných stavebných materiálov. Naší specialitou jsou již krbové vložky se zadním přikládáním, zajišťujeme servis a náhradní díly Kobok. Vysoko kvalitné oceľové krbové vložky majú unikátnu konštrukciu. Tá zaisťuje dokonalé spaľovanie, dlhé horenie a zároveň dlhodobé udržanie čistého skla.


Krby kobok

Krbové vložky Kobok spĺňajú najprísnejšie európske normy, sú opatrené európskym certifikátom. A čím sú krbové vložky Kobok tak jedinečné? Společnost KOBOK dodává krbové vložky s výměníkem v různých variantách prosklení, velikostí i průměrů hrdel pro napojení na komín. V naší nabídce najdete veškerý sortiment krbových vložek s výměníkem této značky.


Tyto krby jsme schopni Vám dodat včetně napojení na komín, topenářských prací i obezdívky pro krb. Vzhľadom na doterajšiu prax ponúkam realizácie teplovzdušných a akumulačných krbov, ako aj pecí a šporákov. Pri realizácii stavby je veľká variabilita dohody so zákazníkom od grafického návrhu v 3D až po. Jak jsme již nastínili v úvodu, nabídka krbových vložek Kobok je skutečně široká a zahrnuje jak klasické teplovzdušné modely, tak krbové vložky s teplovodním výměníkem, které umožňují prostřednictvím připojené tepelné soustavy dopravit příjemné teplo do všech částí vašeho rodinného domu, chaty nebo chalupy.


Od svého počátku se zabýváme výhradně: stavba krbů, prodej krbových vložek. Naše stavby krbů jsou prováděny odborně. Používáme kvalitní a certifikované materiály. Stavíme klasické vnitřní krby i moderní vnitří krby. Nabízíme vám ocelové krbové vložky.


Nami postavené krby sú zhotovované podľa princípov a technológií, ktoré boli získavané a overené v praxi po mnoho rokov. S nami máte istotu, že váš krb alebo pec bude bezpečne fungovať bez problémov. Inšpirujte sa, aký krb, alebo kachle sa Vám páčia. Prídete k nám a my Vám pomôžeme Váš krb zrealizovať.


Krby kobok

Máme vystavené aj hotové krby v showroome. Online cenník krbov, sporákov na tuhé palivo. Ceny krbových vložiek ktoré Vám vieme dopraviť aj do Košíc a okolia. Predajňa krbov v Prešove. Je mnoho předností, kterými se jakákoliv z těchto krbových vložek může pyšnit.


Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním. Specializovaný obchod na krbová kamna Kratki, krbové vložky Kratki. V modernej architektúre predstavujú dizajnový prvok, ktorý dotvára charakter miestnosti.


Krby kobok

Sú však aj symbolom komfortu a rodinnej pohody. Teší nás, že môžeme vytvárať jedinečné diela, pri ktorých sa stretávajú celé rodiny. Navštívte naše krbové štúdio v Bratislave a postavíme vám krb na celý život.


Krby KRATKI s dopravou ZDARMA. Ucelený výber všetkých typov krbových vložiek od modelov najlacnejších až po krby najvyššej kvality.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze