Roury ke kamnům plechové

Kouřovody ke kamnůk doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Držák kouřovodu Vyrobíme Vám držák Vašich kouřovodů na míru!


Nedílnou součástí kamen a jejich instalace jsou jistě kouřovody, včetně kolen a různých redukcí. Většinu nejprodávanějších typů máme skladem a připraveno k expedici s objednanými kamny. Hrají důležitou roli při odvodu spalin od spotřebiče paliv. Při odvodu by nemělo docházet k velkým ztrátám tlaku a tepla a proto by měly mít kouřovody co nejméně změn směru. Klasické tenkostěnné plechové kouřovody k topným a varným zařízením, tloušťka plech min.


Provozní informace V současné době budou naše maloobchodní prodejny Ploskovice a Merboltice sloužit pouze jako výdejní místa pro e-shop, jehož provoz není nijak omezen a telefonní objednávky. Jsou vyrobeny z mm plechu a ošetřeny nástřikem černou barvou odolávající vysokým teplotám. Roury odolávají teplotě spalin ve výši 450°C.


Celková délka rour musí být. Na následujícím obrázku jsou vidět dva možné způsoby zapojení kouřovodů z hlediska jejich směru. První (po vodě) je doporučován nově platnou normou. Směr kouřovodů je takový, že zúženým hrdlem míří kouřovody směrem dolů - ke kamnům. Problém je v tom, že u drtivé většiny kamen a krbů jsou jejich příruby.


Naleznete u nás kouřovody z nerezu a také tradiční plechové kouřovody, je jen na vás, kterým dáváte přednost. Příslušenství pro krby a kamna koupit o objednat u OBI. Teplovzdušná kamna jsou určena k vytápění obytných, rekreačních a provozních objektů.


Vzhledem ke své ojedinělé konstrukci a vysoké účinnosti zajišťují téměř okažitě po zatopení vysoký výkon. Jako palivo je nejvhodnějsí dřevo, dřevní odpad a brikety. Pro snížení pracnosti při přípravě paliva jsou. Firma vyrábí komínové systémy jako například vícevrstvé nerezové komíny, nerezové komínové vložky a komínové tvárnice. Dále flexibilní nerezové hadice, plastové kouřovody, kouřovody ke krbovým kamnům , fasádní komíny a volně stojící prům.


Kvalitní udírnová dvířka jsou základem dobré udírny. V této sekci naleznete udírnová dvířka různých rozměrů, teploměry, vývody z udírny a další komponenty pro stavbu. Zde najdete tepelně izolační zástěny za kamna řady Nefalit do 6°C řady Reflex do °C. Součástí nabídky jsou ocelové krbové zástěny, které se umístí před krb. AC-3Nerezový komín ke kovovým krbovým kamnům.


Ke spálení kg dřeva v uzavřeném prostoru je třeba minimálně mvzduchu, plameny v otevřeném krbu ho však spolykají celých až 1kubíků. Pokud by bylo vzduchu ještě méně, tak může. Spálíte-li v krbu za jeden romantický večer nějakých až kg dřeva, prostým násobkem zjistíte, jak obrovské „plíce“ musí takové topidlo mít.


Komínové systémy, nerezové kouřovody, nerezové komíny,komínové nástavce, kouřovody, krbová kamna, komíny za nejnižší cenu -,dodáváme sady české výroby po celém území ČR. Dvě jsou v top stavu, na třetí trochu vidět zezadu “šev”, jinak OK. Některé disky mají shodné technické parametry a proto je naleznete na více modelech různých výrobců například citroen a peugeot, honda a rover, kia mitsubishi a mazda, škoda a volkswagen apod. Prodáváme střešní systémy, okapy, žlaby, roury a plechy. Dále taškové plechové krytiny, asfaltové šindele.


Sortiment zahrnuje také nářadí pro klempíře. Zajišťujeme ohýbání klempířských prvků do délky metrů. Zastupujeme firmu Lindab. Nabízíme spojovací materiál. V posledních letech se naplno projevil trend koupě a instalace krbových kamen s výměníkem – tedy kamen určených k napojení do teplovodního systému (radiátory, bojler, akumulační nádrž apod).


Je třeba si uvědomit, že palivo musíte do domu ke kamnům někudy dostat a ve většině případů po cestě utrousíte nějaké piliny či jiný nepořádek. V průměrných kamnech za hodinu spálíte cca – kg dřeva, takže je nutné dřevo neustále ke kamnům dopravovat. Také vymetání popela z kamen způsobí zaneřádění.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze